pondělí 29. října 2012

Abarinské RP večery

Jak jste si jistě všichni všimli, začaly se zde na Abarinu konat RP večery. Možná se ptáte, co to je obecně, co je cílem a co si od toho organizátoři (tedy Kuraookami a Margit) slibují?

Dne 12. 9. se odehrál první RP večer v naší režii na Zašívárně (SPAMu). Lidi tehdy moc netušili, co to bude, bylo to narychlo a další, a tak to nedopadlo příliš slavně, než jsme se tam všichni sešli, byl pomalu konec. Ale i tak byla účast zanedbatelná a účastníci se netvářili zklamaně ;)

Organizátoři se poučili, že akci třeba začít hned a nečekat na opozdilce a hráči se snad poučili, že by měli odpovídat dříve než po půl hodině :)

Jak vše dopadlo můžete posoudit v překopírovaném záznamu v nové fórku na RP večery. Na otázky tehdy nebyl čas.

Nyní se bude 31. 10. konat druhý RP večer a otázky se pomalu objevují znova.

Proto je asi čas dostat odpovědi, že?
RP večery jsou akce plánované jednou za měsíc. Není to nijak pravidelné, může to být jednou na začátku měsíce, jindy na konci (minule byla 12., teď 31., to jsou skoro dva měsíce), určuje se to celkem náhodně, tedy podle datumu (hezká data zkouším přednostně) a čas organizátorů. Účel je primárně pobavit se, je to taková „jeskyně na jeden večer“, kde se odpovídá krátkými, ale rychlými odpovědmi. Na rozdíl od jeskyně zde nejsou verbíře – kdo jak přijde, tak hraje, speciální postavy je tedy lepší si domluvit, možná dostanete informace navíc. ;) Ono, kdo mě zná jako PJ, ví, že s trochou šikovnosti jde okecat téměř cokoliv, aby to prošlo. Takže se nebojte přijít se zajímavými nápady. Takže,

Těším se na vás na dalším RP večeru
Kuraookami

PS: Další RP večery se budou odehrávat na již k tomu vytvořeném fórku (Hra > Abarinské RP večery).

PPS: Pro informaci o nadcházejícím RP večeru vždy sledujte Novinky, Editorial, SPAM a články. Tam vždy naleznete potřebné informace.

1 komentář:

  1. Taky odchovanec Tolkiena podle dablpíes, hádám?:-)Jo, bylo by dobré, aby se to stalo tradicí..
    Morniel

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)