neděle 30. září 2012

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Baldurs Gate – anketa mezi hráči

I tentokrát jsem pro hráče této jeskyně připravila anketní otázku:

Hrál(a) jsi Baldurs Gate? Jestli ano, byl tohle důvod přihlásit se do téhle jeskyně? A pokud ne, jaký ten důvod byl?

Marín
Ne, Baldurs Gate jsem nehrála, aspoň ne v době, kdy jsem se do jeskyně hlásila. Ba co více, byla to věc, která mě trochu děsila, ale protože to byla jeskyně mého syna Tartara, nebylo moc prostoru k váhání :)

Niniane
K Baldur's Gate II jsem se dostala přes kamaráda a je to jedna z mála her, kterou jsem dohrála do konce. Takže když se objevila jeskyně na motivy BG, neváhala jsem ani na okamžik. Navíc tu jeskyni otevíral Tartar a to byl další velmi dobrý důvod, proč se připojit. Jeho neskutečně propracovaná fóra jsou pověstná.

Teď na nás dohlíží Marín, která jeskyni přebrala. Čímž bych jí chtěla poděkovat, že to nenechala padnout! ;o)

Navíc jsem si velice oblíbila postavu, kterou jsem si do téhle jeskyně vytvořila - hobit Petronel Sytorád. Takže to se pak hraje jedna báseň! ;o)

Harrieta
Ahojky, ne hru jsem nehrála, ale byla jsem pozvána PJ Tartarem a Marín.

Stouny
Ano hrála, ale nikdy nedohrála. Poprvé jsem tuhle hru hrála ještě jako mládě a pamatuji si jen mlhavé útržky (takže je dost dobře možné, že jsem nehrála ani za svou postavu a ani na svém počítači – bratranec byl v té době, přeci jen o něco lépe vybaven).
Podruhé jsem ji hrála proto, že jsem se přihlásila do téhle jeskyně. Chtěla jsem alespoň maličko poznat prostředí a svět. Takže u mě je to spíš naopak - Baldurs Gate jsem hrála proto, že se mi líbila jeskyně. ;)

A jeskyně se mi líbila proto, že ji vedl/vede skvělý PJ a navíc jsou tam úžasní spoluhráči. ;) Zas tak těžká volba to nebyla. :D

Artemian
Ahoj =),
doufám, že ti svou odpovědí anketu moc nerozhodím. Hru jsem nehrál a popravdě řečeno do dnešního dne nemám moc představu o světě, ve kterém se pohybujeme (je to smutné, ale mé šťouravé já se v tomto ohledu tentokrát neprojevilo). Přihlásil jsem se tam...ale to přeci víš...proto, abych si s tebou zahrál rozhádanou dvojici, takže za to vlastně můžeš ty a Marín, u které si rád zahraji vždycky...ale to taky víš =).

Janika
Přiznám se, že Baldurs Gate jsem nehrála, nějak mě minula. Ale chystám se to napravit, přeci jen, je to zaprvé legendární hra a zadruhé se mi pak jeskyně podle ní bude líp hrát ;)
Takže to byla ode mě celkem odvaha přijmout pozvání do téhle jeskyně, ale lákalo mě složení hráčů (a ano, má postava ve dvojici s Artemianovou) a osvědčený PJ ;)

= Janika =

1 komentář:

  1. Tak jsem si tu tak nějak přečetl jak na tom jsou dotazovaní hráči a nejvíc se ztotožňuji se Stouny - hru jsem kdysi dávno hrál a vzpomínky na ni jsou mlhavé střípky... :) Asi řeknu Dugovi aby mi ji půjčil a zkusím si ji znovu zahrát (už vidím jak mi to nepůjde a jak s tím po chvíli seknu :D).

    Melker

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)