pátek 31. srpna 2012

Výcvikový tábor sedmé legie

Kdy: 15. září 2012
Kde: Brno - Kohoutovice

Ještě jste nebyli na larpu? Tak pro vás nováčky je určena právě tato akce.


Slavná sedmá legie složená z tvrdých chlapů a elitních válečníků přijímá nováčky. Úvodní výcvikový tábor má oddělit zrno od plev a z bandy vyjukaných zelenáčů udělat efektivní, spolupracující bojovníky.

Místo tradičních armád rytířů a barbarů či jiných fantasy ras, několika kvestů a závěrečné bitvy vás čeká něco nového. Čekejte lehce nadnesenou imitaci vojenského výcvikového tábora. Bitva bude celá v duchu výcviku, tréninku, výuky boje a taktiky, cvičných střetů a mnoha zajímavých bojových situací.

Na akci se bude poměrně hodně bojovat, očekávejte určitou fyzickou zátěž. Při boji bude občas nutné taktizovat a myslet, očekávejte i určitou mentální zátěž :o) Nebudou vám velet zkušení mazáci, zkusíte si to sami.

Celou hru bude prostupovat soutěž, kdy budete získávat za úspěšné výsledky body (sem tam individuálně, ale většinou v týmech) a na konci výcviku si pak nejméně třetina nejlepších může vybrat s hromady užitečných cen (desky na štíty, EVA karimatka, lepidlo, tyčky na šípy, látka na kostým, kůže, ...).

Sedmá legie je kosmopolitní a bojují v ní všechny rasy a (pro)národy. Můžete přijet v libovolném fantasy kostýmu (pokud jich máte více, vyberte ten nejhezčí). Nejde o bitvu stylizovanou do římského období, jde o fantasy středověk. V jednotlivých bojích budete bojovat buď v malých skupinkách, které si zapamatujete, nebo ve větších jednotkách označených barevnými šátky.

Věkové omezení: hráči od 12 let

Nutné poslat přihlášku!

Veškeré informace naleznete na stránkách http://www.ucw.cz/~azrik/legie.htm

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)