čtvrtek 28. června 2012

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Stíny nad Antivou – anketa mezi hráči

Vzhledem k tomu, že se dnešní anketa týká gryfů, za které hráči v této jeskyni mimo svých postav také hrají, a ne všechny postavy už svého gryfa mají, je anketa rozdělena na dvě části.

Jak se ti hraje zároveň za tvou postavu a jejího gryfa? Máš svého gryfa rád(a)?

TomasLipi
Je to zajímavý koncept hrát za dvě osoby s tím "spojením", bohužel nehraji tak dlouho na to abych mohl říct jaké to je a jestli mám svého gryfa rád, ale tak určitě ho rád mám... tedy chci říct Ned ho má rád :-)

Serath
Miluju svého Gryfa!! Nechápu, jak sem to opřený monstrum stvořil, ale miluju ho… ehm pardon nechal sem se trochu unést... k věci...

Hraje se mi za ně přirozeně... prostě mou postavu tvoří dohromady jak Gryf tak postava samotná...V podstatě se doplňují, to na co zapomene postava, na to si vzpomene gryf a naopak… co chybí jednomu, má ten druhý....Vím, že je to to nejednoduší, co může být, ale to je celá tahle moje postava od začátku a tak mi to vyhovuje…

Harrieta
Losille se mi hraje dobře a její miláček, gryf Valerosa, taky. Je to zase něco jiného, i když pravda je, že mám s "mluvením" se zvířecími miláčky trochu zkušenosti. Sariba měla pumu a Berenica má medvěda. Postavu s gryfem mám prvně, je s Losille víc spjatý. Oba o sobě vědí skoro všechno, vědí, co si který myslí a co cítí. Stane-li se, že třeba zrovna Losille je někde sama, může si "povídat" s Valerosou, necítí se třeba v tu chvíli sama. Můžu říct, že je to opravdu skvělý nápad, hrát jezdce a gryfa.

Marín
Zdá se mi, že přání rozumět řeči zvířat měl dříve či poději každý z nás. Už pro ten pocit vědět, co si myslí. Co by nám řeklo, kdyby mohlo....

A tady si to můžeme aspoň představit. Takže ano, je to nesmírně zajímavé hrát za dvě bytosti takhle propojené. Kalkulovat s tím, jak by asi reagoval tvor, který nás naprosto a bezvýhradně miluje i s našimi vadami. Fakt, že by takový tvor vůbec existoval...:o)

Takže ano, za Taru a jejího gryfa se mi hraje dobře, i když je někdy těžké ukočírovat jeho vznětlivý charakter. Svým způsobem je to ještě zajímavější za Merikka, který jak víte, byl původně CP, které rozumí všem gryfům a nakonec byl povýšen na regulérní postavu.
Vžívat se do toho přetlaku, který občas musí mít v hlavě… no... občas pořádně těžká záležitost:)))

Někdy mu tuhle schopnost strašně závidím a jindy zas ani trochu:) Třeba zrovna teď:)

Stouny
Musím říct, že si hraní za svého gryfa užívám. Rozhodně nemám problém hrát za něj i za svoji postavu (tedy kvalitu ať posoudí ostatní – ale mě to baví).
S gryfem je spousta věcí jednodušších. Člověk se nenudí, ani když je sám.
S gryfem se můžu dostávat do situací, do kterých by mě jiní hráči nikdy nedostali. Spousta věcí se urychlí a ještě víc se jich zamotá.

Je to zkrátka zajímavá zkušenost.

.Sinthoras.
Hrát za gryfa a jeho jezdce je velice zajímavé i zabávné. Přináší to do hry mnoho zajímavých prvků i komplikací pro postavy. Můj gryf je částí charakteru podobný svému jezdci, ale zároveň s tím se oba dva od sebe dost liší. Sám jsem zvědavý, kam se jejich propojení bude vyvíjet dál.

Janika
Ano, Aniki má svého gryfa, tedy Arrid, gryfí slečnu, opravdu rád, i když o to a celkově o takové spojení vůbec nestál. Ale stalo se a mně jako hráčce to umožnilo pomocí Arrid dostat Anikiho z té jeho ulity, přinutit ho shodit masky, které si před ostatními nasazoval a předvést se ostatním takový, jaký ve skutečnosti je.

Je velmi pravděpodobné, že v průběhu hry získá tvá postava svého gryfa. Těšíš se na něj? Jak myslíš, že se ti za něj bude hrát?

Margit
Jasně, že se na něj těším! Myslím, že to dá postavě i hře za ni nový rozměr...
Jak tak čtu příspěvky těch, co gryfa již mají ;-)
A Eponine (moje postava) se také velmi těší, protože ona vnímá gryfy jako někoho úžasného.

A jak se mi za něj bude hrát, to opravdu nevím. Nikdy jsem nic takového hrát nezkoušela. Ale určitě to bude nová a zajímavá zkušenost a hodlám si to užít.
A rozhodně se budu snažit :-)

Artemian
Tak předně si myslím, že ta doba je ještě hodně vzdálená (pohybujeme se v "čase" Abarinu a všichni víme, že i den může trvat rok =)), takže o tom ještě moc nepřemýšlím.
Lhal bych ale, kdybych tvrdil, že to nečekám, protože už jsem o tom mluvil s Marín. Osobně rád zachovávám "přibližnou" vyrovnanost postav a myslím si, že by to nebylo úplně vhodné (alespoň vůči vám by to bylo trochu nespravedlivé). Liarin jako takový je postaven tak, aby se vám mohl vyrovnat a tedy nebyl přítěží (ještě jedno eso jste neviděli ;)) a já se jeho schopností nechci vzdávat v rámci toho, abychom všichni měli svého "gryfa" =)
Takhle to možná vyznívá špatně a je to dáno i tím, že teď nemám moc buňky na nějaké logické vysvětlování. :-D Každopádně ale musím říct, že Liarin je dost zvláštní postava, i díky jeho zvláštním vztahům k přírodě, takže pokud by se nakonec zasvětil, určitě bych si to užil, protože ten vztah by byl… no… možná to poznáte :-D

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)