úterý 29. května 2012

Girls of Might and Magic 2012

Pro dámy, slečny, elfky, trpaslice, dračice a i jinou havěť něžného pohlavíse na vědomost dává, že soutěž Miss - Girls of Might and Magic 2012 je v plném proudu a stále můžete zasílat své přihlášky!

Uzávěrka přihlášek bude o půlnoci z 18. na 19. června, kdy započne hlasování, které bude trvat zhruba týden až deset dní.

Veškeré informace o soutěži naleznete zde v článku.


A je to tady!

Ve spolupráci se servery Abarin, Andor,
Aragorn, DarkAge, Dračí Doupě a Immortal Fighters jsme pro vás připravili soutěž Miss – Girls of Might and Magic 2012.


O co půjde?

V prvé řadě – jak jinak – o krásu. Nenechte se však zmást!
Krása může mít mnoho podob a každému se líbí něco jiného. Tudíž neoprávněnou sebekritičnost stranou, stejně tak ostych a obavy, protože jak se říká: když nejde o život…

Soutěžit se bude ve dvou kategoriích, a to: Krása a Sympatie. O druhé z kategorií se dozvíte bližší informace v pravý čas. Vězte však, že obdivu může dosáhnout skutečně každá z vás! A pokud ani toto není pro vás dostatečným lákadlem, co třeba ukázat, že slečny právě z našeho serveru jsou ty
NEJ?

Jak se přihlásit?

Velice snadno. Nezabere vám to více než pár okamžiků: na stránkách soutěže v sekci Soutěžící vyplníte formulář, kde napíšete něco málo o sobě a přiložíte vhodnou fotografii (dbejte na vizuální i technickou kvalitu – konec konců, dobrá fotografie je plusem pro vás); po schválení přihlášky administrátorem se oficiálně stáváte účastnicí klání.

Sledujte dění na http://www.gomam.cz/
(oficiální stránky soutěže), popřípadě se ptejte v diskusi (tamtéž) či se obraťte na organizátory/porotu, jež jsou administrátoři delegovaní z našich řad. (Bližší informace o způsobu hodnocení se včas dozvíte.)

Kromě skvělého pocitu z vítězství samozřejmě čekají na vítězky lákavé odměny!

Ještě stále váháš, zda se budeš účastnit soutěže Girls of Might and Magic? Třeba tě přesvědčí výčet cen, které se nám podařilo získat. Speciální díky patří Vaškovi Pravdovi, pořadateli Festivalu Fantazie, za více než štědrý sponzorský dar. A nyní, co můžete očekávat?

Kategorie krása:

1. místo – Focení s profesionální fotografkou v hodnotě 1500 Kč, vstupenka na 5 dní FF (1000 Kč), desková hra nebo sběratelská figurka (fantasy/horor), dárková taška (několik knih, RPG pravidla Hrdinové fantasy, FF propagační předměty, další drobné dárky od našich partnerů).

2.-3. vstupenka na 5 dní FF (1000 Kč), desková hra nebo sběratelská
figurka (fantasy/horor), dárková taška (několik knih, RPG pravidla Hrdinové fantasy, FF propagační předměty, další drobné dárky od našich partnerů).

Kategorie sympatie:

1. místo – Roční předplatné časopisu Pevnost v hodnotě 600 Kč, vstupenka na 5 dní FF (1000 Kč), desková hra nebo sběratelská figurka (fantasy/horor), dárková taška (několik knih, RPG pravidla Hrdinové fantasy, FF propagační předměty, další drobné dárky od našich partnerů).

2.-3. vstupenka na 5 dní FF (1000 Kč), desková hra nebo sběratelská figurka (fantasy/horor), dárková taška (několik knih, RPG pravidla Hrdinové fantasy, FF propagační předměty, další drobné dárky od našich partnerů).

Celková hodnota dárkových balíčků pro druhé a třetí místo se bude samozřejmě lišit cenou. Nakonec si opět dovolíme menší reklamu na FF, protože jak všichni jistě uznáte, věnované ceny jsou opravdu FANTASTICKÉ.

FESTIVAL FANTAZIE 2012 29. 6. – 8. 7. 2012 Chotěboř Největší festival fantastiky a her v ČR – sci-fi, fantasy, horor, ale i další témata ve filmech, seriálech, anime, knihách, comicsech a hrách. Zahraniční a domácí herci, herní turnaje, divadelní a šermířská představení, koncerty, diskotéky, soutěže, besedy, přednášky a mnoho dalšího. Nejbohatší program ze všech obdobných akcí na světě! Hra o trůny, Pán prstenů, Harry Potter, Zeměplocha, Stmívání, Stargate, Star Trek, Star Wars, Červený Trpaslík, Dr. Who: to je pouze zlomek témat ze zábavy, která vás čeká na jednom z největších festivalů v Evropě.
DOSLOVA FANTASTICKÁ DOVOLENÁ!

2 komentáře:

  1. Jo jo, už jsem na to koukal. Děvčat je tam jak máku a některé z nich jsou opravdu šikovné. Jen je škoda jak málo je zastoupena naše Abarinská komunita. Až jsem se chtěl z recese přihlásit já sám aby alespoň někdo hájil barvy našeho lidu.

    Tedy děvčata, nestyďte se a nebojte. Nepochybujte o své jedinečnosti a kráse >> hlaste se do soutěže. Nic vás to nebude stát a můžete jen získat :)

    Melker, toho času nadšený obdivovatel ženské krásy a půvabu

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo děvčata nestyďet se ať sme na vás pyšní.:D Melkore ty vtipálku.:D

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)