neděle 1. dubna 2012

Těžký život PJe abarinského aneb… když je PJ pod vlivem

Ano, už zase a opět jdu kopat do vlastních řad. Ale ono tohle téma do téhle rubriky opravdu patří. Co může být pro PJ těžšího, než když je pod vlivem? A pod vlivem čeho že to, ptáte se? No, to může být opravdu různé.

Tak vemte si, že je PJ pod vlivem lásky. Zažili jste už takového PJ? Ne, tak to buďte rádi. Pokud se na Abarinu vůbec vyskytne, není s ním pořádná řeč. Tedy pokud nejste jeho opravdu dobrý kamarád – kamarádka. To má slov plno. O své milované – milovaném. A jeskyně? Ta stojí… No, takže vliv lásky na hru je opravdu neblahý.

Trochu méně katastrofální následky má to, když je PJ pod vlivem alkoholu. Ano, jeho příspěvky jsou pak někdy nesrozumitelné, plné překlepů a i co se týká obsahu, bývá kolikrát často k nepochopení. Naštěstí tento vliv netrvá moc dlouho, stačí vystřízlivět. Pokud tedy váš PJ nenasává pravidelně. To už pak problém je. Problém je taky v následném mazání příspěvků, když si PJ druhý den s bolehlavem a s hrůzou přečte, co to ve své jeskyni vyváděl.

Hrajete v jeskyni, která se tak nějak podobá nějakému snovému světu, kde se dějí podivné věci a nastávají podivné zvraty? A nehulí náhodou váš PJ? No, zase je třeba na druhou přiznat, že taková jeskyně může být opravdu zajímavá. Tedy pokud PJ po vás nepožaduje, abyste se před psaním příspěvku naladili stejným způsobem. Ale co, třeba vám to ani není proti mysli...

Ono těch různých vlivů asi bude víc, ale já už fakt nemám čas. Letím za svou láskou, asi skočíme na skleničku a možná i zahulíme. Tak mě nějakou dobu rozhodně nečekejte.

= Janika =

2 komentáře:

  1. Jo, ono jakýkoli vliv je komplikace. ;o) Může z toho být ale potom docela "vlivná" jeskyně! ;o)

    Musím říct, že už jsem se setkala s PJi, kteří psali jeskyně bez jakéhokoli vlivu, ale když si to přečetl někdo nezasvěcený, přísahal by, že PJ musí být sjetý od rána do večera. A přitom psal jen pod vlivem hodně bujné fantazie! ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. :D Ano, je to tak.
    I vlivy netoxické a od jeskyně neodvádějící můžou býti problémem. Stačí dostatečně vlivná osoba, která má na jeskyni svůj zájem a PJ, který se nechá ovlivnit. A jeskyně jde do kytek. ;)

    Lišák

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)