neděle 29. dubna 2012

Smršť otázek pro zvídavé abariňáky

Zdar a sílu lidičkové. tak se zas měsíc s měsícem sešel a je tu zas Smršť a s ní i já váš oblíbený a milovaný MR. Určitě vám už vrtá v paličkách, koho že sem si to pro tentokráte vybral, že?

No řeknu vám, že to není nikdo jiný než náš starý, dobrý, stříbrnomodrý a všemi oblíbený Vobs. Bohužel při našem rozhovoru neměl moc času a musel nakrmit psiska. (Bonznu na něj že má 7 vlkodavů). No a tak nečekejte žádnou slávu. Mno nic děcka, šup a dem na to.


Takže zdar jak se daří?
De to, ale dře to.

V poslední době se hodně zaměřuješ na jeskyně ze světa Warhammer máš k tomuto světu nějaký bližší vztah?
Sice nějaké mám, ale to nic neznamená. Mám k tomu asi takový vztah jako ke všemu jinému s výjimkami.

Máš nějakou oblíbenou knihu nebo film?
Spoustu. Těžko vybrat.

Tak třeba která tě zaujala naposledy?
Tak to si asi nevzpomenu… to už je na mě dlouho.

Jinak jsem nemohl přehlédnout, že vedeš i jeskyně pro nováčky. Máš od bývalých kadetů dobré ohlasy?
Žádné ohlasy.

Jinak co se týče jeskyní, máš v budoucnu něco naplánováno nebo se budeš držet jeskyní, které zatím fungují?
Budoucnost neplánuji, ona prostě je, takže ne a ano.

Jak jsi spokojen s Abarinem? Zdá se ti jako dobrý server nebo bys na něm něco změnil?
Už to není, co to bývalo a chtělo by to oživit, Nebýt Josefa1, Gehema a Harriety, tak je tam mrtvo úplně.

Vím, že máš rád Star wars, kterou epizodu z filmu máš nejraději?
Epizodu snad asi... jo ROBOT CHICKEN ;), možná Růžová loď zachraňuje Zemi, tam jsou taky drsný narážky nejen na SW ;)
.
Co ti jinak v poslední době udělalo radost?
Těžko říct... asi jak jsme pořádali závody kolem kopce.

Máš nějakého nejoblíbenějšího autora knih?
Jasně. Hádej.
Terry Prachet?
Sir Terry Prachet, buďme gentlemani.

Máš nějaké oblíbené PJ a hráče na Abarinu, které bys prostřednictvím NAMRA chtěl pozdravit a pochválit?
Všechny, které mám rád, tak o nich vím, že na NAMRO nechodí, tak ne. A pochválil jsem ty dva, co si to podle mě zaslouží protože drží Abarin tak nějak nad vodou svou nabídkou.

Chtěl bys tedy nakonec něco vzkázat čtenářům NAMRA?
Jo, ale není na to čas.

Dobrá díky za tvůj čas a měj se.
Chtěl bych říct, že vše řečené bylo pod nátlakem a byl jsem k tomu donucen ;)

= Vobs a MR =

9 komentářů:

  1. Nu...nechce se mi do toho, ale kousněme do kyselého jablka...

    Tak nějak jsem po přečtení téhle Smršti měla zkažený celý večer. A to se mi ještě nestalo. Obvykle mě velmi příjemně naladí.
    Docela tomu nátlaku i věřím, protože tohle jsi přece nemohl myslet vážně, Vobsi...

    Nevím, možná jsem blázen a chápu všechno špatně, ale tolik arogance na tak málo řádcích?
    Tohle přece nejsi ty....
    Já nevím, ale pokud se ti do Smrště nechtělo, nestačilo prostě říct, nemám zájem? :(

    Tohle si totiž ti lidičkové z Namra, kteří se tu s ním párají ve svém volném čase, opravdu nezaslouží!

    Marín

    OdpovědětVymazat
  2. Nu...spíše červivého jablka.

    Vyjádřím se vlastně jen k něčemu, co mě mrzí a zároveň naštvaně zvedá ze židle (a to hlavně to druhé) a zároveň objasním, proč to neudržím pod jazykem, když přeci každý má právo na svůj názor.

    !!!Nebýt Josefa1, Gehema a Harriety, tak je tam mrtvo úplně!!!

    Vůbec nechápu, jak můžeš takovouhle větu vypustit z klávesnice. Vypadá to, že si asi neuvědomuješ, že tím urážíš nejenom ostatní hráče, o kterých ani nemáš páru, jak hrají (a že někteří úroveň Abarinu zvedají tak, že si o tom můžeme já i ty nechat jen zdát), ale především všechny nováčky, které vedeš a máš jim něco dát.

    Napsat tohle někdo jiný, je mi to jedno, ale ty nosíš dvoubarevnou hvězdu a pokud je mi známo, ta znamená zájem o nováčky, lidi z Abarinu i určité znaky chování (a arogance a neschopnost poznat rozdíl mezi hráčem a postavou mezi ně nepatří --> a ano, nevyjadřuji se pouze o smršti)

    Omlouvám se za rozvíření vod, ale zřejmě neumím být tak milý jako Marín (mimochodem člověk, ze kterého by sis možná měl vzít příklad). Do této doby jsem u každého stříbrno-modrého obdivoval fakt, že věnuje tolik svého volného času ke zlepšení tohoto portálu, ale pokud předáváš novým hráčům tohle, pak jsem zklamaný.

    -ARTEMIAN-

    OdpovědětVymazat
  3. Uražená pýcha, Vobsi? Myslím, že tvoje činy v Baldurce mluví za sebe.

    Nebýt Josefa1, Gehema a Harriety? A co Stouny? Co Janika? Lišák? Margit? Marín? Artemian? Morr A Niniane? Sinthoras? Lescou? Melker? Rowen? Vash? ravager? TomasLipi? Stařec (i když je teď mimo)? Serath? TommyUnreal? Tarkurius?
    A to jenom namátkou.

    Tartar

    OdpovědětVymazat
  4. No tak já taky tak nějak nevydržím mlčet i když bych možná měla, protože má upřímnost nebývá zrovna vítaná záležitost. Nicméně něco je moc i na můj nynější boj se sebeovládáním.

    Pánové pokud to měla být recese tak musím říct že blbá a poměrně vrhající špatné světlo na to o co se tu pár lidí tak pracně snaží. Měli byste se nejméně chytnout za nos a nejhůř by vás měl někdo pořádně nakopat do sedinky. Třeba by se vám po dlouhé době rozsvítilo. Kdo ví?

    Pokud ne tak jste z sebe naprosto suverénně udělali ty největší blbouny jak jste jen mohli. V tom vám asi nezbývá než pogratulovat.

    A když už jsem u té upřímnosti. Abarin by byl mrtvý bez Harri, Gehema a Josefa1? Kde žijete? Bez těch tří by abarin rozhodně neumřel. Možná pro vás pokud s vámi nikdo jiný nechce hrávat, ale v tom případě by bylo na čase zpytovat vlastní svědomí proč asi?
    Z výběru který jsi Vobsi uvedl znám dva. O jednom se nebudu vyjadřovat, protože to stejně nemá žádný význam a kdo mě zná tak ví. S tím druhým hraji poměrně krátkou dobu takže dejme tomu že mě těší že by z něj mohlo něco být. Gehema neznám takže nemám co říct a určitě se na mě zlobit nebude.
    Nicméně Abarin tvoří poměrně široká komunita hráčů s mnohdy pro mě dříve nevídanou kvalitou. Tartar tu vyjmenoval dost podstatných jmen kterým já osobně vděčím za hodně zábavy, s některými hraji a jiné sleduji už několik let. Bez nich by Abarin nebyl tím místem které je a tím jim musíme vzdát čest a díky.

    Vobsi trochu jsi mě v poslední době zklamal a to už ti po tomto prostě musím říct. Uvažuji co ti tak asi muselo spadnout na hlavu, ale podle všeho to muselo mít nejméně velikost slona.

    No závěrem je mi to líto hoši kdysi to s vámi možná na chvíli zábava byla, ale dnes už by bez vašich eg na nožičkách Abarin neumřel.

    Lescou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lescou, děkujeme za názor, jen se jako šéfredaktorka musím zastat našeho redaktora MR. Jeho otázky byly v pořádku a myšleny zcela vážně a opravdu nemůže za to, jak na ně bylo odpovězeno.

      Janika

      Vymazat
    2. No jo... Zase jsem Lescou krutopřísná... ;) Nicméně jsme si řekli co a jak... Takže beru... Redaktor je v pořádku...

      Vymazat
    3. No jo no. Za špatnou zprávu zastřelte pošťáka. :(

      MR

      Vymazat
    4. Nevím, jestli soudím dobře, ale soudit můžu, a podle mě se MR snažil, pouze Vobs se rozhodl být nerudný a vrátit se do puberty. Já s ním tedy doteď měl jen dobré zkušenosti, ovšem pokud tento rozhovor myslel vážně, nechápu, proč vůbec zakládal jeskyni pro nováčky, protože takové prezentování sama sebe v době, kdy se sám rozhodl radit novým členům Abarinu, mi připadá jako postup puberťáka, který trucuje, že něco nebylo po jeho. (Orthos)

      Vymazat
  5. Mám to všechno na háku...
    Asi tak to na mě působilo. Když jsem Smršť zakládal, mělo to být něco, co ostatním uživatelům přiblíží jednoho z nich. Ne oddálí, jako tomu bylo dnes. Chtěl jsem, abychom se poznávali jako hráči, tak i jako lidé. Abychom jako komunita byli blíže sobě.

    Rád bych pak možná ještě zmínil, že Abarin byl před Harrietou a mnoha dalšími, i přede mnou. Jak vidíte, i když já už tu nejsem, stále je. Na těchto lidech to rozhodně nevisí a určitě viset nebude.

    Pokud něco chcete vědět, tak za ten rok v AAT jsem poznal, že to visí na ashuasovi, který server hodně podržel, když kolísal. Dále se ho snaží spravovat a pracuje na jeho nové verzi, i přesto, že ostatní programátoři odpadli.

    Smekám a mějte se bájo, hodně sil a je fajn, že jdete na hlubinu a komentujete! ;)
    Morghot

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)