neděle 1. dubna 2012

Proč jen jsou tak trapně aktivní?!

Zapnul jsem počítač a hleděl tupě do monitoru. Tak už naběhni, potvoro. Spílal jsem v duchu pomalu nabíhajícímu systému. Netrpělivě jsem bubnoval prsty o hranu stolu. No konečně! Několik kliknutí a je to tady – Abarin.

Sotva jsem se přihlásil, vidím, že se u mé oblíbené jeskyně objevila hvězdička. Že by se někdo konečně rozhoupal?!

Ale fuj, to jsou kecy, kdo to má zase číst?! To zase budu muset reagovat. Teď se mi ale nechce. Však co, já jsem taky čekal přes týden, tak ať si teď počkají ostatní. Stejně jsem sem vlezl, jen abych si to tu pro zabití času probrouzdal.

Na hlavní stránce přibyly nové články. Ach jo! Proč to ty lidi dělají? Proč lezou se svou kůží na trh? Aby jim to nějaký chytrák zkritizoval? Zvědavost mi ale nedá a přeci jen nahlédnu s nechápavým kroucením hlavy, kdo že se zařadil do téhle snůšky sebevrahů. Povídka?! Tak tím rozhodně nebudu ztrácet čas.

A hele ještě něco… Soutěž? Oni si fakt nedají pokoj? Tady je zase někdo nějak moc aktivní. Že se nepoučí? Odpověď bude stejně jasná jak facka, tak proč se snaží?! Aha… hmmm… tohle nevím, ale koho by to zajímalo?

A proč sem vůbec lezu?! Stejně tu není nic, co by stálo za pozornost.

I takhle se dá k dění na Abarinu přistupovat, ale odpovězte si sami, jak to tady potom bude vypadat. Říká vám něco „efekt sněhové koule“? Podle toho, jak se budete chovat vy, „nabalíte“ s sebou i další. Teď jde jen o to, jakou „kouli“ společně uplácáme. Jestli takovouhle otrávenou nebo naopak, aktivní, zábavnou a napínavou.

Je přece na nás, jak se na běhu serveru podepíšeme a jakou mu společně vtiskneme podobu.

= Morr =

1 komentář:

  1. Morre plně s tebou a s tvým článkem souhlasím, ale boj s lidskou leností je jedním z nejtěžších na světě. I tak to však stále stojí za to, rvát se a nepolevit. A za to vám všem, celé redakci NAMRA, patří hluboké a upřímné DÍKY!
    Melker

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)