neděle 29. dubna 2012

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Dragon age – anketa mezi hráči

Položila jsem hráčům této jeskyně, které s v tomhle čísle NAMRA věnujeme, jednudochou otázku:
S jakými očekáváními ses do jeskyně přihlašoval(a) a byla tato očekávání splněna?
A tady jsou odpovědi:

Harrieta
V jeskyních Tartara, který DA založil, jsem hrála už předtím a tak, když mě asi po dvou měsících po spuštění hry oslovil, kývla jsem hned, i když hru jako takovou vůbec neznám. Věděla jsem, že to bude dobrá zábava a nemýlila jsem se. Vlastně už hrajeme druhým rokem, někteří hráči odešli, jiní přišli. Marín plynule převzala žezlo od Tartara a vede jeskyni výborně. Myslím si, že takových jeskyní na Abarinu není mnoho, které mají už přes 3000 příspěvků a pořád je dobrá zábava.

Josef1
No v DA1 jsem očekával, že budu hrát více a že si mně aspoň trošku budou všímat i ostatní postavy. Ale jsou tam i zajímavější lidi než já co? :) Chci jen říct, že jsem očekával trochu víc, ale asi to je moje chyba, že jsem nepsal moc dobré příspěvky :)

TomasLipi
Ahoj Jani.
Tak tedy začnu, tak jakožto obrovský fanda Dragon Age jsem se do jeskyně přihlašoval s očekáváním dobře pojatého světa, hodně složkami ze samotný hry a nějakými složkami, které přidá PJ no a samozřejmě s očekáváním a nadšením že se moje postava stane jedním ze slavných Šedých.
Po pravdě se všechna očekávání splnila, ani jsem si nemyslel že by se nesplnila, a já můžu hrdě říct že patřím do jedné z nejlepších jeskyní na Abarinu.

Serath
Hele, odpovím ale nebude se ti to moc líbit. Já se nepřipojuju do jeskyní s nějakým speciálním očekáváním... Jsem hráč... hraju...
Takže jediné moje očekávání bylo, že si zahraju... no a to se splnilo, takže dobré...

.Sinthoras.
Já jsem tuto jeskyni zvolil nikoliv podle PC hry, ale podle PJe, poutavého verbíře a perfektně zpracovaného fóra. Vzhledem k tomu, že se v jeskyni za tu dobu odehrálo přes 3000 příspěvků, je naprosto zřejmé, že jeskyně má očekávání splnila ve všech ohledech.

Stouny
Jednoznačně ano.
Zamilovala jsem si Dragon age: Origins a toužila po hlubším zážitku (ne že by tahle hra nebyla samo sobě dost propracovaná – příběh je skvělý, interakce postav jedinečná a v jistém ohledu bezkonkurenční, protože práci, kterou tu odvedl BioWare, jen tak něco nepřekoná, atd. atd. prostě samé superlativy), takže možnost přihlásit se do jeskyně s tímhle tématem jsem vítala všema deseti. Navíc Tartar jako PJ… to už není o čem pochybovat (nutno dodat, že i když převzala funkci PJe Marín – ty pocity jsou stejné. Oba jsou zkrátka úžasní a já jsem ráda, když u nich můžu hrát).
Chtěla jsem si ten svět prostě skutečně zažít, víc a hloub, ještě opravdověji než ve hře… potkat všechny ty úžasné charaktery, projít si tu cestu, vítězit i prohrávat… zkrátka v tom světe žít.
No dostala jsem (a stále dostávám), co jsem chtěla (a to i přes to, že se s některými spoluhráči jednoduše neschopnu na tom, jaké charaktery by měli v družině být o:)).
Fakt je ten, že moje postava je členem družiny asi 3 dny a už teď toho zažila víc než dost.
Takže se docela těším, co bude dál. ;)


A co bych na tuhle otázku odpověděla já, jakožto nadšená hráčka této jeskyně?
První jeskyně na motivy Dragon Age, kam jsem se přihlásila, byly Stíny nad Antivou. A samotné Dragon Age? Chtěla jsem si celý ten příběh zahrát znovu a trochu jinak. Chtěla jsem se potkat se svými oblíbenými postavami ze hry a zažít je tak, jak je podají jejich hráči – hlavně s mým oblíbencem Zevranem. No, a nakonec ho sama hraji ;)
A jsem moc ráda, že v téhle jeskyni mohu být a hru si úžasně užívám – jak za Sei, tak za Zeva.
Takže ano, má očekávání byla splněna.

= Janika =

2 komentáře:

  1. Tak Vám všem moc děkuji, hraje se mi s Vámi výborně a jsem moc ráda, že Vás v Dragon age mám. Všechny.

    Co se týče tebe, Josefe, chyba není v Tvém psaní, ale spíše vtom, že jsi se do DA přidal v docela ukecanou dobu, kdy se po dlouhé době společného hraní řeší různě propletené vztahy. A také možná vtom, že jsi se hned z kraje od skupiny trhl :) A zcela určitě ve mně, protože mám momentálně hodně náročné období, takže stíhám dost mizerně. :(

    Marín

    OdpovědětVymazat
  2. Tak, moji milí....
    V prvé řadě Vám všem moc a moc děkuji. Je pro mě čest s Vámi hrát a nesmírně si Vašich komentářů vážím. Dragon Age je moje, dá se říci, citová záležitost a hodně mi na něm záleží. A vím, že byla i Tartarova, takže abych se také přidala k anketě, tak za mě: Jsem moc ráda, že jsem DA mohla převzat a že ho Tartar přivedl k životu. Na 15 kluka docela výkon!

    Co se týká tebe, Josefe, chyba není v tvém psaní, ale vtom, že jsi se do DA přidal v době, kdy už jsou hráči jako družinka poměrně dlouho spolu, takže se řeší různě propletené vztahy. A pak možná vtom, že jsi se hned ze začátku od družinky trhl.:) A zcela určitě a nepopiratelně ve mně, neb se nacházím v docela nepříjemném období, kdy jsem ráda, že to zvládám nějak lepit, což v překladu znamená, že to zanedbávám úplně všude. Tímto moje omluva. Snad už bude líp!

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)