neděle 29. dubna 2012

Jeskyně na motivy...

Úvod do nové rubriky

V minulém čísle NAMRA vyšla úvaha s názvem Jeskyně podle počítačových her, knih, filmů a seriálů. Uvědomila jsem si, že tohle je opravdu velmi obsáhlé a široké téma. Na Abarinu najdete spoustu takových jeskyní, velká část z nás si ráda zahraje příběh, který jej zaujal, postavu z něj anebo se se svými oblíbenými postavami takto setká.

Pro to vzniká tato rubrika. Představíme vám tady právě tyto jeskyně – a tím pádem tak trochu i díla, na motivy kterých vznikla. Také postavy v nich hrající, ať už původní nebo vymyšlené hráči. Příběhy, které se mohly stát a někde jinde a jindy třeba i staly.

V téhle rubrice bude také velký prostor i pro vás, naše čtenáře a hráče z takových to jeskyní. Nemusíte čekat na to, až vás oslovím s prosbou o příběh vaší postavy, o uvedení vaší jeskyně. Spousta z vás má jistě příběhy z vašich oblíbených světů, o vašich oblíbených postavách z nich. Pošlete mi je a my je zde rádi uveřejníme. Pochlubte se svými díly, nestyďte se za svou oblibu nějaké hry, filmu či knihy tak velkou, až vás přiměla sednout a napsat příběh. Nemusí se nutně jednat jen o díla navazující na nějakou jedoucí jeskyni. Prostě pokud jste napsali pokračování či jinou verzi nějakého příběhu známého z hry, knihy, filmu či seriálu, zde máte možnost se s ním pochlubit.
Stejně tak uvítám i vaše náměty, co dalšího by se v téhle rubrice mohlo objevit.

Takže neváhejte a vstupte do úžasných světů vymyšlených jinými a oživenými naší fantazií.

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)