úterý 28. února 2012

Nevaž se. Odraž se!

CONference Odraz vypukne ve dnech 30.3. – 1.4.2012 v RS Vyhlídka u Blanska (Jižní Morava poblíž Brna).

Hlavní myšlenkou Odrazu je udělat z pasivních posluchačů aktivní účastníky, umístit je do centra dění, zapojit, bavit, pokoušet a nenechat ani na chvíli v klidu!

Kromě přednášek se chystají hlavně panelové a řízené diskuse, workshopy a programy, ze kterých si opravdu něco odneseš. V rámci zaměření na propagaci akcí přijedou odborníci na PR, webový marketing nebo na komunikaci s médii, připravení poslouchat a diskutovat konkrétní problémy a požadavky kolem konkrétních akcí.

Čeká tě soutěžní festival trailerů na larpy a dřevárny, zahraniční hosté, celoCONferenční minilarp.

Jako organizátor najdeš na Odrazu jasné, v praxi okamžitě použitelné tipy a návody. Jako člen komunity přehled, novinky, nové kontakty i staré známé. A jako člověk zábavu a možnost ponořit se na tři dny tak trochu do jiných světů.

Celý pobyt si můžeš upravit podle sebe – předem si vybrat počet a složení spolunocležníků nebo jednotlivá jídla z místní kuchyně (rautová snídaně je v ceně základní registrace). Obsadíme rekreační středisko Vyhlídka u Blanska, které se může pochlubit veškerým zázemím včetně vlastního baru, dobrým dopravním spojením (autobus až ke vchodu) a klidem v okolí.

Veškeré aktuální informace i přihlášku naleznete na stránkách www.odraz.org.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)