středa 26. října 2011

Co se děje: Koprcon 2011

Letos proběhne již devátý ročník setkání fanoušků sci-fi, fantasy, hororu a příbuzných žánrů a aktivit. Koná se již tradičně v Základní škole dr. Milady Horákové v Kopřivnici, tentokrát od pátku 25. do neděle 27. listopadu.

Hlavní programovou linií conu budou tradičně Star Wars. Těšit se můžete na premiérové přednášky, hry, soutěže, besedy... a mnoho dalších aktivit. Tematicky se con bude zabývat aktuálním událostem ve světě Hvězdných válek - ať už jejich uvedením na Blu-Ray nebo nejnovějším dění v The Clone Wars.

Sesterská linie Star Treku nás zve ještě hlouběji do historie a připomene letošní pětačtyřicáté výročí tohoto vesmírného dobrodružství. V Kopřivnice můžete vidět začátky Star Treku, poslechnout si přednášky o dobrodružstvích posádky vesmírné lodi Enterprise, zhlédnout vybrané epizody nebo se zapojit do diskuze na témata související s původním Star Trekem. Můžete těšit na samostatnou hernu s možností vyzkoušet si řadu atraktivních společenských her. Samotné volné hraní doplní také turnaje o atraktivní ceny a několik přednášek. Kdo bude chtít při hraní zapojit kromě hlavy také svoje tělo, bude mít možnost využít DDR herně nebo konzole Nintendo Wii a Playstation 3 (s PS Move).

Další informace naleznete na FB stránce Koprconu - http://www.facebook.com/koprcon

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)