úterý 1. března 2011

Hrstka slov úvodem

Na horách se drží ještě kupy sněhu a tady dole (jak o nás horalové praví) začíná bujit jaro. A k užívání si krás probouzejícího se jara bychom Vám chtěli nabídnout další díl našeho Nepravidelného měsíčníku.
Než-li však k tomu přistoupíme, přináším několik nových zpráv. Tou první je, že dnešní díl je ošizen o smršť, zkouškové se hold odrazilo i na redakci. Na druhou stranu by Vám tento chybějící díl mohl vynahradit článek DarthJurriho, který sepsal článek s názvem: „Tvá vlast tě potřebuje!“ Přidej se - Tvá vlast Abarinská tě potřebuje. Nově přinášíme možnost přidávat komentáře anonymně, abyste mohli komentovat jednodušeji. Budeme moc rádi, když po sobě nějakou tu stopu zanecháte a ještě radši, když se i podepíšete. Na druhou stranu si poslední dobou všímám, že malé odezvy na článku vládnou celým Abarinem, což je škoda, a proto vás nabádám, abyste se nebáli pochválit nová díla hráčů. Určitě je to mnohem více potěší v budoucích aktivitách. Nebojte se vyjádřit i svůj nesouhlas nebo cokoliv jiného, diskuze a odezvy na články jsou velmi přínosné. Možná by stálo za to diskutovat i na toto téma, o tom, jak zlepšit odezvu na Abarinské články.
Kromě možnosti komentovat články přímo sem do časopisu, jsme vytvořili na Abarinu v sekci Všehochuť i nové podfórum „NAMRO,“ kam můžete psát úplně cokoliv - od reakce na časopis po diskuze o tom jak ho zlepšit... prostě vše, co se vašeho Nepravidelného měsíčníku týká.
A ještě naposledy se vrátím ke komentářím v samotném měsíčníku. Jak na to? Komentovat je velmi jednoduché: pod každým příspěvkem je teď odkaz "přidat komentář". Když na něj kliknete, zobrazí se vám textové pole pro napsání vašeho komentáře podobné poli v jeskyním Abarinu. Pro nejisté je u něj i kratičká nápověda. Po zapsání komentáře po vás bude vyžadováno opsání písmen z obrázku jako ochrana proti spambotům. Komentář se dá nyní napsat i anonymně - pro přidání komentáře nemusíte nikde registrovat ani přihlašovat.
Tímto všem přejeme hodně radosti z nadcházejícího jara a čtení nového dílu!

- Morghot -

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)