čtvrtek 13. ledna 2011

Úvodem

Za oknem se nám rýsují malůvky pana Mráze, jindy zas jsou louky úplně zelené. Ano, takto si s námi pohrává to krásné počasí. Možná není ideální, někomu se třeba líbí, každopádně na menší zpestření toho, jak si s námi příroda pohrává, bychom Vám chtěli nabídnout novoroční NAMRO! A s ním i trochu opožděné přání co nejkvalitnějšího Nového roku a co nejvhodnější výběr nohy kterou do něj vstupujete.
Aktuální díl dnes informuje o mnoha novinkách, které na našem serveru nastaly, ale i malé ohlédnutí se za věcmi, které jsou na první pohled samozřejmostí, ale nikdo si neuvědomuje, jak vzácné mohou být. Načež mi teď naběhla otázka: A jak se k tomu stavíme? Třeba to nikoho nezajímá, ale zkoušeli jste se někdy zamyslet, jak probíhá Vaše každodenní návštěva Abarinu? Já tedy ano a uvědomil jsem si jednu věc... Abarin není jen server na hraní, jako ostatní, je to server, kde můžeme najít spoustu dobrých přátel a podílet se právě na tvorbě dobré komunity. Ale jak? Kdo říká, že musíme hned navštívit každé fórum a napsat do něj, to ne... Spíše jsem si uvědomil, kolik lidí bylo schopno si jen přečíst nějaký článek na Abarinu a klidně jen pochválit onoho autora? Neříkám chvalte nám NAMRO, vždyť nejsme sami co se snaží něco tvořit. Anebo jen napsání hlasu k Receptu? Cožpak se zapojilo tolik lidí, že nemáte čas přečíst si ty „sáhodlouhé příspěvky“ a některý z nich se odměnit tím, že mu dáte hlas?
Nevím, jaký máte pohled na tyto věci vy, ale došlo mi, že čím více se na Abu věnuji i jiným věcem, než jen hraní, tak tu jsem radši. Ale to není proto, že něco dělám a dělá mi to dobře že jsem vidět, ba naopak, tím že něco tvořím přicházím do kontaktu se spoustou fajnových a kvalitních lidí a i skrze tento úvodník bych tento serverový poklad chtěl poodhalit...
Ale dost už zamýšlení se, tento díl je prvním na speciálních stránkách udělaných pro náš měsíčník a nabízí rozšířené možnosti, které vřele doporučuji. Jako je například odběr, členství v podobě pravidelných čtenářů, ankety, ale i návštěvní knihu, do které můžete napsat jakékoliv připomínky, nápady, anebo jenom komunikovat s námi a pravidelnými čtenáři. Každý z článků můžete speciálně komentovat, ale budeme radši, když budete komentovat, buď u části „Závěrem“ anebo přímo až v návštěvní knize.
Tak všem děkuji za pozornost a přeji příjemné čtení.
Za redakci: Morghot

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)