neděle 5. prosince 2010

Pár slov úvodem

Máme za sebou celičký listopad a jsou tomu přesně dva roky a deset dní, co vyšel druhý a poslední díl Nepravidelného Abarinského Měsíčníku Roztodivného Obsahu. (NAMRO). Nyní však nastal ten slavnostní čas ukázat vám jeho třetí díl, ačkoliv se složení v redakci značně změnilo a nejspíše i jeho čtenáři.
Zajisté se ptáte co to NAMRO vlastně je, bylo a bude? Je to občasník, který informuje o dění na scéně Abarinské a také o DrD. Naším účelem není rozdmýchávat nějaké špatné mínění o některých hráčích, ale naopak informovat o vašich možnostech na tomto serveru, a tak nějak vám připravit i milé osvěžení těchto ledových, nostalgických a zimních večerů.
Ještě než se vrhneme na obsah tohoto dílu, dovolte mi něco kratičkého z historie, neboť už je to pár let, co tento občasník vycházel, lidé se změnili a já nejsem autorem tohoto nápadu.
Na počátku stál, Carlist Rieekan, s touto myšlenkou on, schopný grafik, a tak se rozhodl vdechnout této myšlence život skrz jeho grafický a výtvarný um. Tím oslovil némálo hráčů, kteří mu přislíbili pomoc, a tak se myšlenka stala činem. Namro mělo spoustu nápadů a připravených článků, naneštěstí však vyšlo jenom dvakrát a už nikdy více, neboť prvotní šéfredaktor, Carlist Rieekan, přestal na Abarin chodit. Po této dlouhé odmlce se mi jej zase jednou podařilo odchytit, načež mi dal volnou ruku ve využívání s jeho graficky připraveným pozadím, a nyní po tomto nekrátkém čase se mi podařilo poskládat před vás nový díl NAMRA. Přeji vám mnoho zábavy při jeho čtení.

Morghot

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)