pondělí 18. září 2017

Stíny šera

Kdy: 27. - 29. října 2017
Kde: Kutná Hora

Stíny šera jsou městským nočním larpem ze současnosti, inspirovaným motivy nadpřirozena známých děl, jako jsou RPG World of Darkness, knižní serie Mortal Instruments, filmové serie Underworld a mnoho dalších. Jedná se přitom o zcela jedinečný svět vytvořený spolupracujícím organizátorským týmem.

Akce je přístupná od 15 let věku, s možností plnohodnotné účasti pro nováčky i zkušené hráče. Záleží také pouze na vás, zda se rozhodnete využít spíše akční, či roleplayingovou rovinu hry. Boj se obecně řídí podle pravidel ASF a využívá životový systém spolu s pestrou škálou zbraní i dovedností. Můžete se však rovněž věnovat budování vlastního mocenského postavení, majetkového imperia, rozvíjet mnohé nebojové schopnosti postav, prozkoumávat opuštěné lokace, nebo se nechat alespoň chvíli jen tak volně unášet (nad)přirozeným dějem.

Běžná realita plně odpovídá současnosti, jak ji znáte z každodenního života. Očím člověka v jeho smrtelné omezenosti skrytý zde však existuje také stín. Představte si jen na chvíli svět jako jeden obrovský, neustále v rytmu hudby vířící maškarní bál. Jenomže ne všichni zamaskovaní tanečníci jsou ve skutečnosti obyčejní lidé. A právě oni, příslušníci stínu, bez vědomí ostatních udávají rytmus hudby i taneční krok, zkrátka vládnou pomyslnému parketu tak, jako ve skutečnosti vládnou světu. Jediné, co odděluje běžnou realitu a nadpřirozeno, je přitom bariéra nevědomosti.

Více informací:
http://stinysera.dark-net.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)