neděle 9. července 2017

Florie 2017: Lesk a bída vazalů

Kdy: 15. - 20. srpen 2017
Kde: Sklené nad Oslavou

Město Florie se zvedlo z obří katastrofy, přežilo nájezdy loupeživých hord, zachovalo si svou víru. Avšak za přežití zaplatilo vysokou daň z hrdosti, stalo se vazalem.

Zaběhané pořádky jsou minulostí, mocenské vazby jsou zpřetrhány. Jsi chrabrý bojovník, mazaný obchodník, skvělý řemeslník, či poskytuješ nějaké služby? Toužíš se stát kněžím, šlechticem, radním města, nebo dalším z desítek význačných občanů? Nebo se chceš jen tak nechat unášet kvasem města? Přijď si vydobýt své místo ve společnosti.

Po letech jsme navázali na to nejlepší z Florie. Těšit se můžete na mnohem více akce a bojů, širší ekonomiku, množství dosažitelných postů a RP postavy. Ale hlavně lze očekávat obří porci zábavy. Kasino, hospoda U oběšence, ochotnické spolky, masáže, vykřičené domy,….. prostě vše, co k životu v středověkém městě patří.

Jsi obratný politik a příliš skriptované role ti svazují ruce? Přijdou ti tví oponenti příliš průhlední a nudní? Myslíš si, že systém rozložení moci je dětsky snadný a ovládnutelný? Přijeď si změřit síly s nejlepšími. Politika ještě nikdy nebyla tak obtížná, rozmanitá, mnohovrstevnatá a zábavná. Staň se Signorem.

Více informací: http://florie-obroda.blogspot.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)