neděle 9. července 2017

Abarinská ANKETA

Otázka do tohoto NAMRO se přímo vybízela, stačilo pohlédnout z okna...

Kam se o prázdnínách chystáš?
Nějaké cony, larpy, bitvy... nebo něco jiného "netematického"?


A jaké jsou odpovědi?


Stefan

Ahoj o prázdninách jsem v Karlových Varech na pobytovém táboře. Od 22.7. - asi 29.7 a 30.7- 6.8.17. Na Farmě Kozodoj. (stránka - Kozodoj.cz)
Pomáhám organizačnímu týmu - Letos téma Hobit. :)

Nyní tam probíhá příměstský tábor s koňskou tématikou (bude končit 14.7) a tak mám co dělat.

A na podzim se těším na Deskohraní v Tyršově domě na turnaje v Deskových hrách.(Začíná 14. října). Tam taky vypomůžu.
A pak hraji tady na Abarinu.:)
Jestli někam jinam pojedu, možná.:)
Přeji všem hezkou zábavu. Trochu sluníčka a taky trochu deště.


Attylloe

Ahoj, rád bych ti odpověděl něco záživnějšího, ale nejedu vůbec nikam, musím chodit do práce. Beru si akorát týden dovolené, to jedu na chalupu makat....


sally.owens

Ahoj,
svoji jedinou zaslouzenou dovolenou travim prave ted na Festivalu Fantazie. Tam se uzasne odreaguji. Je neuveritelne pozitivni pohybovat se mezi lidmi, kteri maji podobne zajmy. Vybere si tu kazdy. At uz je to pareni na PlayStationu, pokoreni nekolika deskovek nebo vyslechnuti zajimavych prednasek. Ani kino neni k zahozeni. Zkratka se sem kazdy rok tesim. Je to pro me relax... ocitnou se v jinem svete. A kdo by nechtel potkat Geralta s Triss, Assassina nebo doktora Strange... Zkratka tady je svet jeste "v poradku". :D Diky

A malem bych zapomnela na keltsky festival, na ktery se sice chystam, ale nemam tuseni, co me ceka. :D


Caney

Do porodnice se ženou : ))


Lord Matej IX.

Tak uprimne :), budu kopat v práci co to jde, takže když bude volnejiš budu buď v práci nebo na dovolené. O dovolené hlavne s rodinou a kamarády, oddechnout od stresu z práce a užít si čas s lidma které vídám tak 5x do roka. Na larpu jsem dlouho nebyl a asi ješte nejakou dobu nebudu, ale nejaké to stolové bych rád :)


Hauser

Ahoj.
Byl jsem se podívat na FF. Před sebou mám Lughnasad v Nasavrkách. A jestli ještě stihnu nějakou historickou bitvu... jo to je ve hvězdách.


drJeky11

Ahoj,

počas srpna chystám so známymi session Dungeon Worldu, pokračovanie nášho one shotu. Kockami bude hádzať istý paladin a spoločníka mu bude robiť druid. Ja ako game master. Je to síce súkromný event, ale súvisí s tematikou ankety.

Inak sa chystám na Ozoru - psytrance festival v Maďarsku. Týždeň v prírode opantaný zvukom chilloutovej aj tanečnej hudby.


Liraell

Čekají mě pokémon srazy, svatby a jiné podobné blbosti. A jinak práce na domě.

No nic zajímavého :D


Morniel Modrý

Já hele jenom Krkonoše, a to budou túry, ne dračák:) Ale chystáme nějakej víkend s DrD, jenom ještě nevíme, jestli to klapne...


Bludička

No u mňa to už nie sú prázdniny, ale už dovolenka. :) Ale aby som neodbočovala. Najbližšie dva mesiace mám na pláne iba jednu larpovú akciu, Dobrofanth, na východe Slovenska, aj keď to ešte nie je úplne isté. Inak len menšia dovolenka v Paríži. :D :)

Ale po lete bude kopec conov na ktoré sa chystám, Istrocon a YGames v Bratislave, Comic Con vo Viedni. A ešte kopec koncertov na ktoré sa teším! Ale tie tiež až po lete :D Napr. Apocalyptica a Omnia, oboje v Bratislave. Sa teším ako malá! ^_^


Podělte se i vy v komentářích o vaše plány - třeba tím někoho inspirujete ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)