úterý 6. června 2017

Tajné spolky, které řídí svět - část II.

Tak co? Nepřijelo si pro vás komando? Nesleduje vás černé auto? A nezírá po vás často muž v obleku a v brýlích? Jste připraveni na další dávku konspirace?

BRICS
Název organizace BRICS vychází z názvů států Brazil (Brazílie), Russia (Rusko), India (Indie), China (Čína) a South Africa (Jižní Afrika). Má se jedna o státy, které se vzbouřili proti tzv. NWO (viz předchozí článek a Ilumináti).
Země BRICS mají většinou přes 20% HDP a je v nich 40% světové populace. Podobné smýšlení prý podporoval i Hugo Chavéz, bývalý prezident Venezuely. Dle výroku Nicolase Madura byl prý bývalý venezuleksý prezident „nakažen“ rakovinou, na kterou měl také zemřít.

SVOBODNÍ ZEDNÁŘI
Svobodní zednáři mají po světě mnoho lóží a v povědomost širší veřejnosti se zapsali díky knize a filmu Šifra mistra Leonarda.
Svobodní zednáři původně vznikali s ušlechtilou myšlenkou „duchovního chrámu humanity v lidských myslích a srdcích“. Myšlenka svým způsobem stále přetrvává, ale i u Zednářů jde o prestiž a postavení ve společnosti, sdružovat vzdělané a moudré.
O vzniku Zednářů kolují i různé legendy. Jedna mluví o navázání na tradice Templářů, další, tzv Chrámová legenda odvozuje vznik od stavitele Šalamounova chrámu.
Bratrstvo svobodných zednářů má své stupně a pro vstup do těchto stupňů je nutné projít patřičným zasvěcením. Pokud dotyčný projde tímto zasvěcením, musí složit přísahu. Někdy se stane že je člen zhnusen tím, co se děje v bratrstvu a pokud nemá příliš vysoký stupeň zasvěcení, může z bratrstva odejít.
Zasvěcovací rituál svobodných zednářů je stále tajemstvím a ani o tom, co se v lóži děje, se na veřejnosti nemluví.

TRILATERÁRNÍ KOMISE
Trilaterární komisi (dále jen TK) založil v roce 1973 D. Rockefeller a Z. Brzezinsky. Cílem TK mělo být upevnění vztahů mezi Japonskem, Severní Amerikou a západní Evropou. Je tvořena třemi skupinami, přičemž každá skupina má dva místopředsedy a předsedy. Předsedové těchto tří skupin pak stojí v čele TK.
Kolovali názory, že TK má za cíl ovšem monopolizovat politickou moc.

OPUS DEI (Dílo boží)
I tato organizace vešla ve známost veřejnosti díky knize a filmu Šifra mistra Leondarda. Jedná se organizaci, která funguje pod záštitou papeže.
Ideou této organizace je, že všichni lidé byli povoláni ke svatosti a organizace jim chce poskytnou podporu, duchovní vedení a jistou formaci.
Opus Dei je proslulé díky svým nehezkým praktikám – sebetrýznění – které má různé formy. Od mrskání sebe sama důtkami až přes různé kovové pásy a jiné věci, které způsobují nepohodlí a bolest.
Dle tzv. Černé legendy podporuje Opus Dei fašismus a pravicový extremismus, katolické církvi slouží jako špionážní a mocenský nástroj nástroj na celosvětové úrovni.
Opus Dei a lidé, kteří blíže zkoumali toto hnutí, tvrdí, že se nic z toho nezakládá na pravdě, ovšem ve Španělsku vyšlo mnoho knih, které Opus Dei popisují jako tu nejhorší sektu.

= Liarell =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)