pátek 5. května 2017

Tajné spolky, které řídí svět - část I.

Konspirace a konspirační teorie. Byly, jsou a budou. Upřímně si myslím, že je to dobře, podporují přirozenou, lidskou zvědavost a fantazii. Problém je, když hlodavý červíček „A co když...“ se změní na „Určitě to tak je!“

Jednou z konspiračních teorií je, že lidstvo ovládají tajné spolky. Ano, tady si člověk řekne „No asi moc tajné nejsou, když se o nich ví.“ Ale opravdu o ních víte? Co když zrovna britskou královnu Alžbětu II. Ovládají ilumináti? Že je to blbost? No možná je. A možná také není...

SKULL AND BONES (Lebka a kosti)
Řád Skull and Bones je spolek, který vznikl na americké univerzitě Yale. Asi nikoho nepřekvapí, že členové tohoto  řádu pochází z prominentních rodin. Mohlo by se zdát, že je to jen hloupý, univerzitní spolek, ovšem členové tohoto spolku byly například američtí prezidenti G. W. Bush nebo W.H. Taft.
Název spolku vznikl údajně podle znamení, které studenti používali při schůzkách spolku na znamení toho, že nechtějí být rušeni – tedy onu zmíněnou lebku a kosti.
Členům tohoto řádu se říká bonesmen a ročně jich řád přijme kolem patnácti. Členy tohoto spolku měli být údajně i zakladatelé CIA.
Spolek má samozřejmě i svůj přijímací rituál – budoucí členové si musí lehnout nazí do rakve a vyzpovídat ze se svých sexuálních tajemství. Takže v podstatě jako kdyby jste leželi u terapeuta se zvráceným vkusem pro design.

BILDERBERG
Toto hnutí má shromažďovat elitu celého světa. Založena měla být v roce 1945 a možná někoho překvapí, že má mít i několik členů z Česka, např.  Karla Schwarzenebrga.
A copak vlastně tato skupina dělá? Inu, má být vina teroristickou aktivitou, vyvoláním hospodářské krize a jiných podobných věcí.
Daniel Solis, který je odborníkem přes tajné spolky, si ovšem myslí, že význam této skupiny se jen přeceňuje a má se jednat o společnost lidí, která pouze sdílí stejné názory a rozhodně se o žádnou světovládu nesnaží.

ILUMINÁTI
Jejich symboly jsou všude a mají se snažit o tzv. NWO (New World Order = nový světový pořádek).  Dohledat nějaké informace o tomto spolku je téměř nemožné. Vše je velmi dobře střeženo a tak většina informací jsou pouhé dohady a fantazie.
Ti odváženější si troufají tvrdit, že ilumináti jsou spojeni s ďáblem a jsou napojeni všude, dokonce i v hudebním průmyslu. Konspirátoři tvrdí, že všechny úspěšné celebrity mají s ilumináty dohodu a dokonce o tom dávají v náznacích vědět. Na youtube je dokonce možné shlédnout několikadílný pořad, který poměrně odvážně tvrdí, že ilumináti mohou za smrt Michaela Jacksona a spolupracuje s nimi například zpěvačka Rihanna nebo kapela Led Zeppelin.
Podle všeho nás mají ilumináti nejspíš pod palcem. Dokonce mají mít i systém HAARP, díky kterému mohou ovládat počasí.
Nejvýznamnější členové iluminátů mají být královna Alžběta II. Nebo Barack Obama.

Na zoubek dalším spolkům se podíváme jindy. A pokud vás snad zaujal onen dokument o iluminátech, ale neoplýváte znalostí angličtiny, zkuste portál videacesky.cz, kde byl pořad pár let zpátky, obdařen titulky.

= Liarell =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)