pátek 5. května 2017

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Příhraničí – anketa

Jeskyně Příhraničí není typická fantasy jeskyně a tak jsme se hráčů zeptali:
Jak se ti líbí styl jeskyně Příhraničí - post-apo spojené s fantasy? Jaký máš vztah k těmto stylům?

d3stiny
Zatím se toho moc nestihlo (přiznávám, dost i mou vinou), takže pořádný soud bych si zatím nechala na později. Prozatím můžu říct, že dobrý. :)
Co se post-apo týče, to jsem celkem pozitivní cílovka, u fantasy už tolik ne, ale vypadá to, že by to v tomhle případě mohlo celkem fungovat, tím, jak je to nastavené. Ono taky hodně záleží na tom, jak se k tomu tvůrce staví.

Stouny
V Příhraničí se mi vážně líbí. Post-apo jeskyně se tu tak často nevidí (a já je mám přitom tak ráda). Dost možná všichni uvnitř cítíme, že by světu prospěla razantní změna – zásah, který by náš přinutil uvědomit si, jaké malichernosti řešíme. Že naše cíle, postoje nebo nepřátelství je v gobálu úplně mimo. Že svět a společnost nás teď formuje tak nějak špatně.
A asi právě proto mám ráda post-apo. Protože v post-apu většinou záleží na opravdu důležitých věcech. ;) S ohledem na výše uvedené mám post-apo raději než fantasy. Fantasy je stále svým způsobem tak trochu pohádka…

Amadea
Tak fantasy mám moc ráda. Prostě ano. Různé rasy, bytosti, magii…
A post-apo vlastně taky. Sem tam dumám, co by bylo se mnou, kdyby k nějaké té apokalyptické události došlo. Tedy ne, že bych patřila k těm bláznům, kteří se na něco takového těší, ono je to taky dumání dost neradostné, protože je mi jasné, že mé šance na přežití by byly mizivé…

Ale Příhraničí je hra a má postava je na tom o dost líp, než já :-D
Spojení post-apo a fantasy je podle mě úžasné, nabízí spoustu zajímavých možností a já už se nemůžu dočkat, co a jak bude dál ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)