úterý 4. dubna 2017

Mafie

Kdy: 21.04.2017 - 23.04.2017
Kde: Petříkovice

Hra se odehrává v 30. letech 20. století v malém městě Charlestown na západním pobřeží USA. Ve městě se průběžně střetávají mafie a gangy různých národností a záměrů.

Těšit se můžete na silnou atmosféru umocněnou občasnými přestřelkami a dějovými zvraty, osobní růst Vaší postavy a samozřejmě na dobové kulturní a herní vyžití.

Z prachu těchto (dnes již nebožtíků) povstal současný starosta a shodou okolností i boss irské sekce Aaron McMurder. Ten drží město pevně v rukou. V restauraci 'La Puta' u pana Sostegna můžete ochutnat mnoho tradičních i cizokrajných specialit.
Když si naplníte žaludky, můžete vyjít vstříc baru u Eddieho, kde, ač v zemi vládne prohibice, Kolaloková limonáda rozhodně neteče. Hladina hříchu byla ve městě donedávna udržována i díky místní hoteliérce Madame Bonn Coco, která vedla velmi prosperující hotel, ve kterém Vám místní personál vyšel bezpodmínečně vstříc. Vše za rozumnou cenu, přirozeně. Bohužel byla zabita (zatím) neznámou skupinou útočníků, tudíž je, pro teď, osud hotelu v rukou božích.

Co je však ve městě nové, je Swingová škola slečny Eleanor H. Andersonové, kde se můžete naučit základy několika populárních jazzových tanečních stylů. Sídlí hned u pana Sostegna, takže pokud vyhládnete či dostanete žízeň, nemáte to daleko.

Dále zde můžete narazit například na lehce zapomětlivého doktora, vstřícného mechanika, federální agenty, zkorumpované policisty a podnapilé dělníky.

Veškeré informace:
http://postmortem.wbs.cz/Mafia.html

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)