pátek 23. prosince 2016

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Železné Měsíce - anketa

Co si budeme povídat, přece jen se nyní na Abarinu moc nových jeskyní neobjevuje a když už, hráči si pečlivě vybírají. A tak jsme se zeptali:
Co tě na téhle jeskyni zaujalo a přimělo k tomu, aby ses do ní přihlásil(a)?

AlaCZ
Nu přidal jsem se protože to bylo v době kdy nebylo moc aktivních jeskyní a já nevěděl co s časem. Zároveň tématika upírů mě jednoduše zajímá už jen kvůli rozdílným pohledům různých autorů.

Stouny
d3stiny ;)

Janika
Tak ti, co mě znají, ví, že upíry mám ráda a tak jsem neodolala, abych si nezahrála a nezjistila, jak je má pojaté d3s. A také mě zaujal vůbec ten nápad dvou odlišně technicky vyspělých kontinentů, a i exodus upírů.

Scur
Tohle je myslím malinko komplikovanější. Začalo to, když jsem dala do SPAMu inzerát na Salimenu a Igora. Jejich jeskyně před časem zkrachovala a ti dva chudáci mi leželi jen tak ladem. Jejich osobnosti mám ráda (je to takové komické duo) takže jsem je nechtěla posílat do stoupy.
Pak mi napsala d3stiny - asi se jí taky líbili. Nabídla mi místo v jiné jeskyni, ale tam se zrovna moc nehodili a překopávat jejich osobnosti by bylo kruté. A pak najednou voilá, Železné měsíce. A pro ty dva na míru :)

Amadea
Tahle jeskyně vypadala zajímavě a i když jsem si udělala postavu lovce upírů, mám ráda upíry a upírskou tématiku. A i když se Dominiqovi hned na začátku tak nějak obrátil celý svět naruby a kráčí směrem, který jsem tak úplně při jeho tvorbě nečekala, nelituji ;)
No a má druhá postava, Lucille, to je taky kapitola sama pro sebe a i když vznikla víceméně na přání PJky, mám ji opravdu ráda ;)

Ulbe
Ahoj,
dostala jsem za úkol odpovědět :D
Každopádně, popravdě jsem se původně přihlásit nechtěla, protože mě upírská tematika moc nebere - ale nakonec, protože jsem dlouho předtím v ničem příliš nehrála, jsem si řekla, že tomu dám šanci, a nelituju toho :) Zatím se mi tam hraje moc dobře.

Saoirse
Jako nováček jsem se porozhlédla po Verbířích na Abarinu, kam bych se tak mohla přihlásit. No, a našla jsem v nich i tuhle jeskyni. Zaujala mě, protože to není klasická jeskyně. A tak mě napadlo zkusit oslovit d3stiny a zeptat se jí, jestli by neměla místo pro jednu nezkušenou netradiční postavu, a ona mě vzala :)

Margit
Už dříve jsme se s d3stiny o téhle její jeskyni bavily, tak nějak předběžně, když ji plánovala otevřít. Takže bylo jen logické, že jsem se pak i přihlásila, i když poněkud se zpožděním :-D Kdo mě zná, tak ví, že mám ráda netypické jeskyně, takové, co vybočují z klasických dračákových světů, tak jsem si tuhle jeskyni nemohla nechat ujít. Spoiler: A navíc nehraji upírku ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)