pátek 23. prosince 2016

Abarinská anketa

Protože se v sobotu 10.12. uskutečnil v Pardubicích předvánoční abarinský sraz, zeptali jsme se jeho účastníků, jak se jim líbil a jak si ho užili.

Mirelaridon
Ahoj Janiko,

díky za zvídavý dotaz, troufám si tvrdit, že jakožto pořadatelka bych odpovědět skoro měla :-D.

Abarinský sraz se mi líbil moc. Sešli jsme se na tradičním místě sic jen v deseti, ale alespoň jsme se nemuseli moc překřikovat. Vcelku dost jsme se nasmáli, potkala jsem pár "nových" tváří - rozuměj osob, které jsem dosud neměla možnost poznat. Pravda, chvíli hrozilo, že nám PEEPA Ab vypne, když mu některé poťouchlé duše schovaly pivo, ale Melker nás všechny zachránil. Dost možná se podařilo Ageolite zverbovat zpět na Abarin, PEEPA se domluvil s Hauserem na Shadowrunu k hraní naživo, pár lidí přespalo u nás a zdrželi se i dopoledne... zkrátka za mne vcelku úspěšná akce :-).

Takže na jaře bych ráda zkusila navázat a vytvořit další tradici, pokud nás tedy Ty nepozveš na chatičku... :-)).

AlaCz
Sraz se mi líbil a užil jsem si ho. Byla to rozhodně zajímavá zkušenost :D

Melker
Abarinský předvánoční sraz.

Další příjemná kapitola a milník v mém životě tady na Abarinu.
Víte, on si člověk tak nějak vytvoří představu o tom či onom. O postavách v jeskyních i o hráčích. A zejména představy o hráčích jsou mnohdy úplně někde jinde, než jaká je realita.

Sraz byl super!

Byla to pro mě taková hodně uspěchaná akce. Povinností bylo nad hlavu (těch soukromých) a já do poslední chvíle netušil, zda-li vůbec pojedu a jak. Navíc info, že tam nebudeš, mi k nadšení taky moc nepřidalo.
Cesta z Brna do Pardubic byla příběh sám o sobě. Společnost D3stiny a Ulbe vynikající - probralo se témat a i když jsem musel točit volantem, stíhal jsem to všechno (doufám).
Setkání s Miri po letech velmi příjemné - užil jsem si to moc. Nu a u nich v bytě jsem konečně potkal lidi, kteří stojí za dnes již legendárními abarinskými jmény (Peepa, Kairo ...). Samo sebou tam byla spousta dalších osobností - pro mě super parta.

Hospůdka byla příjemná, občerstvení super a pokec parádní. U některých "hlášek" jsem se opravdu královsky bavil (zejména ta krásná pohotovost a upřímnost, že Peepo :) ).

Mrzí mě jen pár věcí.
Za prvé, že jsem se nezdržel až do neděle. Stálo to určitě za to.
Pak taky, že jsem si nenašel víc času pokecat s autory, kteří zde píší svá dílka. Je to pro mě, jako člověka, který se tu stará o Články, zajímavá zkušenost.

Doufám, že se zrealizuje jarní sraz.
Vlastně, to je tutová věc, že bude! Tedy doufám, že se nás tam potká víc.

Přátelé, kdo by snad měl pochybnosti nebo strach, takový sraz určitě stojí za to!! Vřele doporučuji.

Ulbe
Ahoj,
abarinský sraz se mně osobně líbil - i když jsem nikoho neznala, všichni byli moc milí. Jediný problém by normálně byl dostat se do Pardubic, ale Melker mě vezl tam a zpět, takže tohle bylo v pohodě :)

d3stiny
Jak se ti líbil předvánoční abarinský pardubický sraz a jak sis ho užil(a)?
Těšila jsem se na něj jak na Vánoce a nebylo čeho litovat, když se za ním teď ohlédnu. :) A kdo odešel dřív, rozhodně může litovat, protože spousta zajímavého následovala druhý den u snídaně. ;) A kdo ani nedorazil, může litovat dvojnásob. :P Takže líbil a užila. ;) (ostatně, domů jsem vyrážela suverénně poslední) (jen škoda, že jak to vypadalo, že by se mohl sejít dokonce snad i celý adminský tým, tak to nevyšlo)

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)