úterý 30. června 2015

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Druhý nádech Auru - anketa

Tato jeskyně je opravdu hodně netradiční, a tak nás spolu s jejím PJem zajímalo:

Co tě zatím nejvíc zaujalo na této jeskyni?

Náčelník
Nejvíce mě zaujal systém zkušeností a jejich rozdělování. Je to tedy systém DrD a konkrétně jedna schopnost a to jest mutace. Díky ní může hráč zcela popustit uzdu fantazii a vzhledem k tomu, že náš PJ je dosti tolerantní považuji to za největší klad z celé jeskyně. Z velké části jde i o to, že mě tato možnost "vlastní evoluce" zajímá i v jiných odvětvích než zde na Abarinu.

Rád bych řekl chválu i k příběhu, ale bohužel zatím máme odehráno jen málo.

AndyLendragon
Nejvíce? Nejvíce mě zaujal celkový styl jeskyně. Líbí se mi nápad se znovuzrozením Auru. Líbí se mi nápad, že naším úkolem je nakrmit Auru, ale nesmíme zapomínat i na sebe, jelikož Auru nemá dost energie, aby uživil sebe i nás. No a když už jsem nás zmínil, tak v neposlední řadě se mi líbí naše postavy, což jsou Aurusukové.

Lunggg
Asi tak všechno :D

PJ znám a vím, že má rád originální věci, což byl impuls proč se na tu jeskyni podívat podrobněji :)

Poté tím, že nejste normální rasa jako elf, člověk, trpaslík, ale jste prostě něco co nemá ani metr :D Je to chlupaté a má to malé drápky... Také chci odkrýt historii, svět se mi zdá dost zajímavý na to, aby zde mohla být spousta dobrých příběhů. Jako příklad můžu říci škrábance a zdi, kde je sepsán menší příběh. To jsou věci, které mě drží u této jeskyně :)

Je zde více věcí, které mi přijdou zajímavé :) Přece jen, kdo by nechtěl sloužit stromu? :D

Tycinek
Co mě nejvíce zaujalo? Toho je hodně :) ale asi nejvíce hlavně herní styl a příběh vůbec. Je to něco nového, co jsem ještě nehrál a proto mě to strašně láká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)