úterý 30. června 2015

Hegemonie

Kdy: 30. červenec - 2. srpen 2015
Kde: Broumov, Martínkovická fara (Královéhradecký kraj)

Příběh Hegemonie se odehrává ve světě Worgan, kde žijí lidé, elfové, trpaslíci a jiné více či méně pohádkové a fantazy bytosti. Na příběhy tohoto světa však už dávno ztratili jeho tvůrci vliv. Příběh se zde odvíjí pouze od toho, jak a co se při hře stane. Vlastní hru tvoří hráči sami, bez jakýchkoli, nadpřirozených“ zásahů zvenčí.
A každý hráč má šanci stát se během jednoho ročníku tím, který velkou měrou zasáhne do podstaty příběhu. Díky tomu, že jednotlivé ročníky na sebe bezprostředně navazují, žije Worgan svým životem, i když vlastně neprobíhá hra. Každý ze stovky hráčů, kteří již hrou prošli, v ní zanechal svou stopu a v každém z těchto hráčů zanechal svou stopu i svět Worgan.

Zúčastnit se mohou hráči, kterým už bylo 16 let, ovšem lze udělat i výjimku pro mladší, pokud jsou přítomni rodiče. Nutný předpokladem účasti je zaplacení 100,- startovného (neplatí pro členy SFK Opat, o. s.) a zaslání stručné historie postavy (1800-4500 znaků včetně mezer) nejpozději týden před začátkem hry na adresu larphegemonie@email.cz.

Další informace na webu akce: www.sfk-opat.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)