čtvrtek 30. dubna 2015

Derlanon

Kdy: 8. - 10. květen 2015
Kde: Historické centrum Znojma

Derlanon je městský pseudohistorický LARP typu svět. Odehrává se ve vymyšleném nemagickém světě podobném našemu středověku.


V uličkách přístavního města probíhá skrytý boj o informace, moc… a zlatý poklad. Do města směřuje karavana se zlatým pokladem, kterou chtějí kolonisté poslat do zámoří. Na zlato mají ovšem zálusk také piráti, kteří potřebují zjistit, kdy odplouvá flotila s nákladem. Ztratí-li Derlanonští poklad, přijdou o důvěru svého krále a hrozí jim, že budou nahrazeni novými silami z domova. Na druhou stranu zásilka tohoto objemu by výrazně posílila granerijskou královskou pokladnici a vysloužila Derlanonským královu přízeň. Získají-li pirátští špehové dostatek informací, mohou naplánovat přepadení flotily na cestě do starého světa. A městské podsvětí by zase ocenilo, kdyby mohli poklad prodat za svých vlastních podmínek (a s čistým ziskem).

Co nabízíme:

- Možnost užít si atmosféru plížení v uličkách starého města, špehování, pátrání, loupení, vyjednávání…
- Osobní příběhy. Každá role je jedinečná a rozhodně není dána pouhou příslušností k některé ze stran. Chceme, aby všechny postavy měly příběh pro ně důležitý a zajímavý.
- Jednoduchá pravidla. Jeden z důvodů, proč se v Derlanonu nepočítá s magií.

Další informace: http://derlanon.wikidot.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)