úterý 3. března 2015

Cosplay Party

Kdy: 13. - 15. březn 2015
Kde: Základní škola Praha 5 - Smíchov ( Kořenského)

Cosplay Party 2015 - čtvrtý ročník akce s tématem Jing - Jang.

Cosplay Party je setkání fanoušku Anime (manga) a Sci-Fi nebo Fantasy světa. Na akci můžete navštívit herní svět a zahrát si novinky z světa her nebo zajít na workshop kde je možnost si něco vyrobit, nechybí ani soutěže a turnaje o hodnotné ceny či v poslední řadě přednášky i promítání.

Akce je pořádána pod záštitou občanského združení Otaku Fan Club a za pomoci cca 15 dobrovolníků na akci, něktěří z nich pomáhají s přípravou i před akcí.
Kořeny akce sahají do roku 2011 kdy Cosplay Party měla svoje první vydaní a to v formě Cosplayove Party v místním sportovním klubu na Hájích.
Zakladatelem a hlavním pořadatelem celé akce je Kakashi, je to také osoba bez které by akce nemohla pořádně fungovat a která řídí téměř veškerou činnost všeho a všech. Když něco potřebujete a dává Váš dotaz smysl je pravděpodobné, že i obdržíte reakci na dotaz. Jako druhý hlavní organizátor je Kisame, který je poměrně k staří akce novým členem organizačního teamu. Kromě funkce zástupce má na starosti především rozpočet a finance, na akci jej pak můžete potkat většinou v deskových hrách.

FB událost: https://www.facebook.com/pages/Cosplay-Party/423028347760644

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)