neděle 1. února 2015

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Pán prstenů trochu jinak - anketa

Otázka pro hráče této jeskyně byla následující:

"Jakou postavu hraješ? A co máš v úmyslu odehrát jinak, než jak se zachovala tato postava ve filmu a v knize, a vnést tak do světa nečekanou zápletku? Nemusíš prozradit své skutečné úmysly, stačí nějaký vtipný nápad..."

AlaCz
Hraji dvě postavy.

Agandaura, který je věrný služebník Saurona a jeho úkolem je dobýt sever Středozemě. Plán je jednoduchý, vnést chaos do řad nepřátel a pak nečekaně zahájit invazi.

No a pak mám druhou postavu Arigiela Stopaře.

Arigiel je hraničář který má v plánu dělat to co hraničáři dělají :D A to je být opředen tajemstvími :)

Mario Black
Tak v této jeskyni mám postavu Aragorna. Hlavního hrdinu filmové trilogie a kdo bude tvrdit, že je to Frodo, tak mu dam do kokosu :-))

Zatím jsem moc neuvažoval, co bych udělal jinak v jeskyni, než jako to bylo ve filmu. Možná opustím Arwen a začnu si s Eowyn, nebo na Gondorský trůn vůbec nenastoupím a přenechám jej Faramirovi. Pokud se ovšem tohoto konce dožiji. Zatím jsem si neudělal přesnou představu, jak to okořenit, ale věřím, že časem na něco vtipného, nebo nečekaného přijdu.

Vegaš
V jeskyni hraji za černokněžného krále Angmaru a plánuji u něj především rozvíjet černou magii, která se nebude projevovat jen křikem či rozdrcením Gandalfovo hole. A jakožto samozvaný nejsilnější služebník temného pána se samozřejmě hodlám ucházet o místo mého vládce. Ale o to pššt, přece jen si to budou číst i ostatní hráči. :D

Morniel Modrý
Mám na starosti jednak Sarumana, jednak Glorfindela, který je asi o něco méně známý, takže nemusím moc vymýšlet, aby se to lišilo, stačí jenom hrát podle sebe.

To Saruman mě strašně baví, protože narozdíl od filmového mám Rohan pod vlivem ne díky zakletí Theodena, ale díky tomu, že jim prodávám "levně" různé magické hračičky a naprosto mi důvěřují. Takže jsem navíc i nechutně bohatý:-D

Lord Tarkurius
Hele Jani u mě to bude již tradičně trochu jinak.... Já mám postavu, co v knížkách vůbec nebyla, čili se nemám moc, od čeho bych se odchyloval. Pokud jde o to, čeho chci herně dosáhnout, tam mám stejné cíle jako vždy: způsobit co největší chaos v jeskyni a co nejhorší migrény protihráčům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)