úterý 23. prosince 2014

Abarinská ANKETA

Otázka byla tentokráte vánoční.
Zněla: Jak by tvoje nejoblíbenější postava trávila a slavila vánoce, kdyby je slavila?

A co jsem se dozvěděla?


Miastro

U svařáku s výhledem na Himaláje... v teple vzducholodě ...
Já nejsem v tomhle ohledu nikterak originální.
Svátky klidu... tak ten klid musí bejt ...
:)


Mario Black

Nejoblíbenější postava?? Těžko říci, která by to byla.

V této době by to asi byl Nicolas z Kostek Osudu. A jak by slavil vánoce?? No kdyby se nedostal do jiného světa, tak by je asi trávil doma v Anglii a jeho rodiči.

Celodenní půst a k večeři kapra s bramborovým salátem. Pokud to vůbec v Anglii jedí :D

Ovšem ve světě kde je teď má do vánoc hodně daleko, takže ani neví jestli se jich dočká, pokud ano, asi by si uřízl někde v lese stromek, zkusil ulovit nějakou tu rybu a zazpíval si Jingle Bells a snažil se být v dobré náladě a nemyslel na to, jaké útrapy by jej mohli čekat.


AlaCz

No, asi by ukradl všechny dárky (pokud by byly přibitý tak i s hřebíky) a po cestě ještě ovci a speciální mazání pro ovce a společně by to s ostatními fígly oslavil... :D


d3stiny

Když vezmu první postavu z Krypty (už ji dostalo stáří), v době hraní za ni čtyřicetiletá žoldačka Morrigan, tak ta by je trávila někde v klidu a pohodě se svojí přítelkyní, někde daleko od bojů, od minulosti...


Cliff5

Ve společnosti kamarádů, při zpěvu, vyprávění veselých historek z výprav a při dobrém jídle a pití.


Harrieta

Vánoce... Gerda, kdyby je slavila, by byla určitě někde stranou od ostatních. V misce drahocennou vodu a na rožni nějakou pečínku. Schovaná v pískovcových horách. Jistě by nezapomněla ani na svou ještěrku a podělila by se s ní o vodu. Určitě by dávali pozor, aby je nenapadli kanibalové nebo jim podobní lapkové a vrahouni. Není to zrovna vánoční atmosféra a proto se není čemu divit, že Gerda vánoce neslaví.

Přeji všem krásné a pohodové vánoční i novoroční svátky a hodně pěkných chvil na Abarinu i v příštích letech.


Lunggg

Moje nejoblíbenější postava je Linger, ovšem ne ten z Abarinu z 1001., ale jeho starší bratr z offline Drd.

Nejraději by slavil Vánoce se svou rodinou, se svými bratry v Pelorově chrámu.


Weltkrieg

Moje oblíbená postava je hlavní postava ze hry Alan Wake.
Myslím si že by Alan trávil vánoce tím že by psal knížku a nebo by zaháněl temnotu, třeba by dokonce zahranil Santu, kterého by uvěznila temnota :)


Vegaš

Tak moje oblíbená postava, Frank Stein, by určitě trávila Vánoce v pohodlí své laboratoře, která by byla vyzdobena horrorově-vánočním stylem. Užíval by si dominanci vůči svým přisluhovačům a nechával by si od nich nosit cukroví a horké kakao. Občas by uspořádal velkou párty pro všechny tolerantní. To by bylo asi ono.


Serath

Ahoj...tohle je docela těžká otázka, páč si nedovedu ani jednu z mých postav slavit vánoce...

Navíc je mám rád všechny... ale no teď hraju nejvíc asi za Benkeje, tak že vyberu jeho:

Vzhledem k tomu, že svátky obecně jsou obdobím pro neposedné duše aby zlobily, tak by měl asi dost práce, někde by tedy naháněl poslední zbloudilce a posílal je zpátky do jejich světa. Taky by musel připravit svatyni, protože během vánoc a Novýho roku by tam pobíhala spousta lidí, kteří se přišli pomodlit za svá přání do novýho roku.

No ale večer by si asi našel chvíli aby seběhl z kopce a šel se podívat na vánoční festival, který ve vesnici pod jeho svatyní vystrojili. Konec konců možná i dřív, protože by to částečně bylo i na počest jejich bohyni, a tak by jako její zástupce měl pomoct s přípravami a tak vůbec.

Takhle je sice rozhodně oslavit moc nebude, ale když je slavil naposled, tak to tak nějak vypadalo....


Osud

Je to síce nehráčska postava, ktorú mám ako PJ, ale pirátsky Kapitán Ragoj, zvaný tiež Trojprstý by asi na dobrú oslavu vyhliadol a vylúpil loď s najkvalitnejším rumom, aký by našiel a spolu s posádkou by sa spievalo a tancovalo do noci na nejakom nepomenovanom ostrove na konci civilizácie. Na stole by boli ryby, zo sladkého asi nejaké exotickejšie ovocie a pravdepodobne by pre posádku v "Slobodnom" Pirátskom prístave Rooke zohnal nejaké prístupnejšie dámy :)


Lord Matej IX.

Ellaine z jeskyne Povídky Anneanské

Tak kdyby slavila vánoce, asi by je ráda trávila s rodinou, někde na zámku kde by se sešla s rodiči a sourozenci na oslavě. Určitě by zpívala písně a hrála na hudebních nástrojích, a zřejmě by si nenechala ujít ani bál nebo jinou tancovačku. Povídala by si s rodinou a pak by strávila zvyšek noci v stáji u svého jednorožce Sefirona. Takový ten večer kdy se baví s těmi kteří jsou ji nejbližší.


Melker

Jak by Melker trávil vánoce? :)
Rozdělal by kovářskou výheň, napekl chleba, nachystal uzené, sýr, kozí rohy, nakládané papričky, ostré feferonky, zavináče, uvařil obrovský kamenný hrnec husté rybí polévky a pak "nějak šikovně" pozval své známé. Nalil jim husté tmavé pivo silné jak řemen, rubínové víno, trpasličí pálenku a šel něco malého kovat. Přitom poslouchal co kdo prndá a do toho frflal "... jak só vánoce svátky na hovno bo každé votravuje a jeden nemá chvilku klidu ..."


A jak byste odpověděli vy?
Spolučtenáři budou určitě rádi, když se vyjádříte do komentářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)