středa 1. října 2014

FanCity

Kdy: 30. října – 2. listopadu 2014
Kde: Riegrova 6, Chotěboř

Čtvrtý ročník festivalu fantastiky a her v pohodlí hotelu Fantazie. Velká herna stolních her a videoher, přednáškový a filmový program, soutěže a další zábava. Možná přijede i zahraniční host. (Využívá státního svátku v úterý.)

Moderní festival her a fantastiky. Videohry včetně hudebních, deskové a karetní hry, hry miniatur... Sci-fi a technologie; fantasy, mýty a historie... Hraní a turnaje; seriály a filmy; přednášky, besedy, workshopy, soutěže...

Vytištěný celý program FanCity bude vyvěšen na informační ploše FanCity v předsálí. Aktuální denní program pro účastníky si lze vzít na recepci festivalu.

Doplňkový program:

Hry a turnaje
FanCity poskytuje široké možnosti zahrát si ve velké herně videohry včetně tanečních a hudebních, deskové a karetní hry. Připravujeme i turnaje o ceny.

Výstava obrazů Romana Kýbuse
Uvidíte obrazy, které jsme nemohli vystavit na Festivalu fantazie 2014. Roman Kýbus je autorem obrazu FF 2014 a PragoFFestu 2014. Kromě obrazů uvidíte SF plastikové modely Václava Pravdy a artefakty SFK Avalon jako fanziny, kroniku, fotografie a další. Výstava bude otevřena po celou otvírací dobu festivalu v galerii hotelu.

Filmy
V rámci FanCity budeme promítat i několik filmů nově vyšlých na BR. Zvažujeme: Jak vycvičit draka 2, Area 51, Na hraně zítřka, Zloba - královna černé magie, Godzilla, X-men - Budoucí minulost, Mrňouskové, Divergence.

Prodej knih, figurek, her, doplňků...
Na FanCity najdete několik možností nákupu. Knihkupectví Londýnská/Daemon, zejména figurky Sběratelský ráj, deskovky za výhodné ceny od různých firem (na recepci).

Veškeré informace naleznete na stránkách akce: www.fancity.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)