pondělí 1. září 2014

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Jako štvaná zvěř - anketa

Co láká lidi na hraní záporných postav? A přidat se do jeskyně, kde jsou jen takové postavy?
Zeptala jsem se:


Co tě lákalo na tom zahrát si zlou postavu?

pán vlků
Ahoj, No začneme od začátku. Většinou si vybírám jeskyně, které mě zaujmou dobrou zápletkou případně příběhem a prostředím. Dalším krokem je, že se podívám na fórum jeskyně a jeskyni samotnou (Pokud ho má vytvořené).

Je to hlavně kvůli tomu, abych věděl, jaký je v ní kolektiv podle příspěvků, které se už můžou objevit v jeskyni. Ale zpět k otázce jeskyně „Jako štvaná zvěř“ je velmi originálního nápadu.

Nejlépe oceňuji vniklou situaci, kdy si musí pomáhat a spolupracovat postavy které jsou většinou sólisté a neradi se druží. Hráči a Pj v jeskyni nepostrádají humor právě naopak náš humor má poněkud blízko k smrti a proto je smrtící.

Také v jiných jezkyních hraju jen za kladné postavy a stvořit nějakého toho padoucha jsem chtěl už dávno. Také moje první postava na Abarinu byla padouch.

Rád hraju za Druida, jenomže ten většinou hraje tak, že je mírumilovný a s každým chce vyjít po dobrém. Proto jsem hledal Pj s jeskyní, který my umožní zahrát si za padoucha. A tak jsem si v jeskyni „Jako štvaná zvěř“ splnil svůj sen a zahrál si za temného kouzelníka, je to člověka používající hmyzí kouzla jeho moc pramení z dětství stráveného v démonií sféře. Problém má jen se svou rozdvojenou osobností a slabostí pro nebezpečné ženy.

Děkuju Mario za tuto úžasnou jeskyni. Pokud se v budoucnu objeví další kvalitní jeskyně podobného rázu, rád si zahraju.

Nechť žije Abarin!

Pán vlků

AlaCz
Nepatřím mezi ty lidi, co fanaticky fušují do dobra a zlo odsuzují už na poslech, z mého pohledu je to naopak příjemná změna oproti starým hrdinům, kteří v životě nic neukradli a vůbec vše, co udělali, bylo jen pro dobro světa. Zlá postava vlastně není zlá, to si jen mysli ostatní, ona zase naopak věří, že to, co dělá, je dobré :)

Mario Black
Ahoj. Řekl bych, že je to příjemná změna, zahrát si pro jednou z opačné strany. Ve světě Abarinu převládají v drtivé většině jeskyně světla. Proto jsem asi zvolil tu temnou.

Janika
Nemám ráda černobílý svět, takže mé „hodné“ postavy nejsou vyloženě hodné a ty „zlé“ zase jenom zlé. Ale tak protože jsem hodná holka :-D, tak mě baví čas od času zahrát si za ty nedobré. A taky jsem asi srovnaná s temnotou v sobě, takže mi to nedělá problém a užívám si to.

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)