sobota 31. května 2014

Jeskyně nejen na motivy...

Lucy Richardson – postava z jeskyně Ostrov zapomnění

Dnes vám ráda představím postavu Lucy Richardson, kterou v jeskyni Ostrov zapomnění hraje Hauser.

Mladá, vzdělaná, krásná a sexy dívka. Její rodina vlastní řetězec více jak dvaceti casin po celém západním pobřeží. A jedno i tady na Floridě.

Od mala žila v luxusu. Ten byl ale vykoupen přísnou výchovou její otce, bývalého armádního důstojníka. Žádné velké kapesné. Její otec ctí zásadu, že bez práce nejsou koláče. A tak Lucy dělala všechno možné, aby si přivydělala nějaké to kapesné. Tak se také seznámila s Jackem. Jí bylo šestnáct a Jackovi o dva roky více. Po ročním chození začal být poměrně dotěrný a Luciino stálé odmítání ho vytáčelo do nepříčetnosti. Nakonec to vyústilo o pokus znásilnění. Od toho ji zachránil jeden z příslušníků ochranky casina.

Od té doby měla Lucy za zadkem nepřetržitě ochranku. Svoboda byla pryč.

Na vysoké se seznámila s Harrym. Přivedl jí do zvláštního tichého a tajemného ghotic stylu. Ukázal jí novou, dosud nepoznanou, stránku sexuálních radovánek. Ghotic a BDSM se staly Lucyiným životem. Užívali si celé čtyři roky. Pak škola skončila a konal se večírek na rozloučenou.

Probuzení bylo jako zlý sen. Její Pán, Harry, se tam s někým pohádal a hádka přešla ve rvačku. Rvačka ve vraždu. Harry byl po smrti. Lucy se zhroutil svět. Náhle byla opuštěná jako nikdy před tím. Nikdo nechápal ji, její bolest, její ztrátu všeho co kdy měla a znala. Nedokázali jí pomoci přátelé a ani rodina. Nepomohl ani psychiatr.

Nakonec se rozhodla pro útěk. Od rodiny, do všeho co znala a co jí jakkoli připomínalo minulý život. Novým smyslem života se pro ni stala cesta.

Auto koupila za hotové v podřadném bazaru. Za drobný úplatek prodavač smazal veškeré její údaje. A vyrazila na cesty. Florida. A pak možná Mexico.

Štíhlá, středně vysoká dívka s dlouhými černými vlasy, které mají sem tam tmavě rudé prameny.
Má velké a smutné tmavé oči. Malá prsa, ploché bříško, zadek jako dva stroužky česneku. Obléká se do gothic stylu, ale snaží se, aby to bylo sexy a provokativní. Používá výrazný makeup a pečlivě si vybírá doplňky a šperky.

Povahou je melancholik. Náladová. V jednu chvíli zbabělá o chvilku později je její odvaha takřka sebevražedná. Je exhibicionistka a v D/S vztahu zastává submisivní roli.

Je hodně závislá na svém otci. I na útěku se mu tu a tam ozvala. Byť jen smskou a nebo krátkým hovorem. Nikdy ji nepřesvědčoval k návratu. Florida se měla stát jen krátkou zastávkou na její cestě.

= Hauser =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)