středa 30. dubna 2014

Operace Lizárd 5

Už vás nebaví zachraňování nevděčných vesničanů? Máte dost neustálé starosti o blaho nevděčných vesničanů? Chcete si kvalitně zabojovat, být součástí velkého uskupení a mít zkušené jednotné velení? Chcete si vyzkoušet něco netradičního, ze současnosti?

Co: Airsoft - larp
Kdy: 30. květen - 1. červen 2014
Kde: Mimoň, Svébořice

Nadcházející 5.díl válečné operace Lizzard se scénářově nijak zásadně neliší od předchozích ročníků – rozsáhlé bojové operace družstev a čet, jak pěších tak mobilních, bojová činnost povstaleckých skupin z Tálíbánu a boj o kontrolu regionu.

Povstalecké jednotky musí za každou cenu narušovat a ničit snahy spojeneckých sil o ovládnutí provincie, napadat ozbrojené konvoje a v neposlední řadě obsadit a zničit základnu ISAF. Pro tyto účely je možné použít jakýchkoliv prostředků ke zničení protivníka a narušení jeho činnosti.

Budou využity jak průzkumné mise, útočné operace, přepadové úkoly, obrana základen a další a další.

Smyslem operace není bezduchá střílečka. Naopak - smyslem Lizzardu V. je co nejvěrněji napodobit skutečnou bojovou operaci mezinárodních jednotek ISAF a střet s velmi dobře připraveným a kvalitním povstaleckým hnutím.
Více informací naleznete na stránkách: http://www.airsoftwars.cz/cz/planovane-akce/28-lizzard5 nebo http://www.lizzard.cz/.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)