středa 30. dubna 2014

Jeskyně nejen na motivy...

Kate – postava z jeskyně Lovci a Korysť-Prekliatie Noci II.

Dnes vám představím postavu Kate, kterou v této jeskyni hraje hráčka Maria

Kate se narodila v Rusku, do jedné rodiny, která měla šlechtický původ. Její matka (Irena) byla Ruska a její otec (James) byl Francouz. Kvůli matce se otec z Francie přestěhoval do Ruska a tam společně žili. Když se Kate narodila, byli oba rodiče velmi šťastní. Kate byla jejich poklad.

Starali se o ní, jak nejlépe mohli a také jí docela rozmazlovali.
Kate vystudovala střední školu a pak už byla doma. Rodiče jí zkoušeli přesvědčit, aby šla i na vysokou, Kate se ale nechtělo a tak se se školou dohodli, že bude mít soukromého učitele.

Jednou, když bylo Kate 20 let, rodiče odletěli na dlouhou dovolenou do Irska, kde měli chatu. Kate měla být doma sama. Po měsíci se začala nudit a tak si vyjela na výlet. Tajně jela na hrad, o kterém jí jednou otec vyprávěl, že tam straší. (Když byla malá holčička). Kate chtěla zažít nějaké vzrušení a tak se rozhodla, že tam přespí. Shodou okolností byl té noci úplněk.

Z hlubokého spánku jí vyrušily nějaké podivné zvuky a zdálo se jí, že vidí i nějaké stíny. Bláhově se za nimi vydala, aby zjistila, co to je. Když našla zdroj těch zvuků tak začala křičet. Viděla ženu, která v rukou měla tělo nějakého muže a sála mu krev. Žena se na ní podívala a Kate najednou omdlela.

Probudila se v chladné kamenné místnosti na velké posteli s nebesy. Byla zmatená a měla strach. Chtěla utéct, ale bohužel nemohla. Když se podívala z okna, viděla, že je na nějakém ostrůvku, na kterém je hrad. A ona byla v něm. Když nemohla utéct, tak se pokusila schovat. Jenže se objevila její věznitelka a pomocí nějaké síly jí držela upoutanou na židli.

Žena se jí představila jako Maria a řekla jí, že je upír. Kate se zeptala, co s ní chce dělat. Maria se jen usmála a řekla, že se sama už nudí a chce nějakou hračku. Poté zabořila Kate do krku tesáky. Kate cítila velmi zvláštní pocit, něco mezi obrovskou bolestí a extází. Pak se svalila na zem a asi minutu se svíjela v křečích. Následně opět omdlela.

V následujících týdnech jí Maria formovala ke svému obrazu a pomohla jí, aby se z ní nestalo jen tupé a nemyslící zvíře. Kate se změnila. Začala nenávidět lidi, její svědomí se "zmenšilo" a pociťovala velkou zášť vůči vlkodlakům. Maria často mizela. Někdy i na několik dnů.
Jednou se vrátila a nakukala Kate, že vlkodlaci zavraždili její rodinu. Na důkaz Maria přinesla fotky, na kterých byli její rodiče roztrhaní na kusy a měli na sobě stopy po drápech. Kate neměla nikoho. Jen Marii. Postupem času k ní začala pociťovat cosi jako... lásku?
Jednou, když zase Maria zmizela, Kate našla její deník. V něm bylo napsáno: "Konečně. Našla jsem je. Našla a odstranila. Teď už jí budu mít jen pro sebe. Navždy a nic mně od ní neoddělí". Kate nemohla uvěřit tomu, že by to Maria udělala a tak se jí jednou v noci na to zeptala. Maria jí začala tvrdit, že jí miluje a že to udělala pro ní.
I přes to, že k ní Kate cítila silnou náklonnost, se s ní pustila do boje. Bojovaly dlouho a Kate začala prohrávat. V záchvatu zuřivosti se vrhla na Marii a "vypustila" ze sebe bestii.

Probudila se za pár hodin. Maria byla mrtvá a její tělo bylo úplně bez krve. Kate se cítila svěží. Silnější. Volná. Vzala si Mariin prsten s rubínem jako památku na to, co tu zažila. Sbalila si věci a vyrazila na cestu. Nevěděla kam, prostě šla. Toulala se Ruskem, Ukrajinou a Maďarskem. Cestou pracovala jako nájemný vrah. Dělala, co jí šlo nejlépe. Lovila lidi, Leopoldy a jednou se jí dokonce podařilo zabít vlkodlaka. To měla ovšem velké štěstí, protože se nestihl proměnit do konečné podoby. Zvláštní bylo, že vždy když dokončila práci, zabila pak i toho kdo si jí najal. Po dlouhých třiceti letech dorazila do města, kde se chtěla usadit a začít nový život. Klidnější. Už nechtěla dál "cestovat".

= Maria =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)