pondělí 31. března 2014

Maškaráda IV

Co: Městská hra (World of Darkness)
Kdy: 8. - 11. květen 2014
Kde: Praha

Hra má mít politický, role-playingový a lehce mystický (spíše než vyhlazovací) charakter. Cílem je vytvoření fungující Kamarily, ne Gehenny v pěti snadných krocích.


Návrat starých pořádků

Dne sedmnáctého června roku osmnácti stého čtyřicátého osmého nastal znepokojivý zvrat. Všichni upíři, přítomní tou dobou v Praze, podlehli své Bestii a poddali se zuřivosti. Málokdo tuší, co se tehdy stalo. Jedno je však zjevné - v dnešní době se ve městě nevyskytuje žádný upír, který by tyto časy pamatoval. Nebo to pečlivě tají...

Dne dvanáctého října roku dvou tisícího pátého pocítili všichni Rodní přítomní v Praze zachvění, jež proběhlo pod povrchem města. Jako by Prahou proběhla zvláštní síla, která začala proudit všemi liniemi a uzly. Vnímali ji jen intuitivně, cítili ji. Ze středu města vyrazil k obloze sloup - propletený paprsek světla a tmy. Nebo možná sjel z nebe na zem? Nebo obojí? Lidé chodili dál kolem, nebylo to nic, co by bylo vidět očima. Rodní cítili, že něco z té síly, jež teď koluje městem, koluje i jejich tělem. Naladili se na Prahu. Kdyby byla jako taková v ohrožení, vždycky to budou vědět. Cosi z té síly zůstává v nich, když dojdou všechny síly jejich těla i duše. Ať se budou nacházet kdekoli.

V současnosti v Praze vládne klid a vše se pomalu vrací do starých kolejí. O zrádcích a padlých nikdo nemluví. Loajalita se dočkala ocenění. Učenci získali mnoho odpovědí na své otázky, možná i na ty, které se nikdy neodvažovali položit. Struktura se znovu obnovuje.
Přes veškerou snahu však existují věci, které rozhodně nikdy nebudou jako dřív...

Pozor, přihlášky je třeba poslat do 13. dubna!

Veškeré informace naleznete na stránkách akce: http://larp.vampire.cz/main.php

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)