pátek 31. ledna 2014

Skoro Rassvet

Příběh vás zavede na šlechtickou usedlost na jih od Moskvy. Rodina Děrevjanských očekává příjezd společnosti. Mezi hosty jsou nejen rodinní známí, ale i muži, se kterými budoucí kníže Alexandr sloužil. Píše se rok 1855 a Krymská válka právě končí. Uzavře se nejen veliká kapitola ruských dějin, ale svůj nový směr nabere také patnáct lidských osudů, které jsou, jak již tomu bývá, nerozlučně spojeny.

O co jde?
Skoro Rassvet je hra pro patnáct lidí, kteří stráví víkend na loveckém zámečku a ponoří se do světa ruské šlechty 19. století, Dostojevského filosofování, slz Čechovových dramat, Jeseninových veršů, smyslu pro čest Puškinových povídek a trpkého smíchu Gogolova románu. Čeká vás silná dramatická hra a mnoho dílen, které vám pomůžou se do té vzdálené doby ponořit až po uši.


Pro koho je?
Hra je určena hráčům, kteří rádi hrají dramatické nebo skoro až divadelně pojaté larpy a jsou ochotní hrát pro druhé. Neměli by se bát jít do každé scény naplno, jít do konfliktů a propadat neúspěchům. Pro ty, kteří se chtějí dozvědět něco o životě v Carském Rusku v 19. století. Pro ty, kteří hledají silný zážitek a hry s přesahem.

Všechny potřebné informace a fotografie z předchozích Skoro Rassvětů najdete na našich stránkách: www.rassvet.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)