pátek 31. ledna 2014

Abarinská ANKETA

Tentokrát se pojďme podívat na „rasovou“ stránku fantasy. ;) Otázka pro toto vydání NAMRA zněla:

Jakou fantasy rasu máš nejraději a proč?

Neváhejte se podělit o své „rasové preference“ dole pod článkem i vy! ;)

ASH
Já mám nejraději Elfy. Elfové mají v sobě určitě jisté kouzlo. Už jen jejich dlouhověkost, moudrost a udržování emocí na uzdě je fascinující. Dále jejich čarodějné schopnosti a splynutí s přírodou. Není to žádná bezohledná rasa, jako jsou například trpaslíci, nebo trollové. Jejich zbraně, luky, jsou mi také daleko bližší než nějaké sekery či meče. I jejich vzhled je úžasný. Žádní malí obézní tlusťoši jako trpaslíci, ani přerostlé obludy jako obři, ale hubené vysoké bytosti.

Omlouvám se těm, kterým urazím trpaslíky :-D

warsong
Trpaslík... Jsou mi sympatičtí a líbí se mi.

hasonm
No, tak asi člověk, protože je to taková normální rasa, i když většinou zbrklá a proto se jim dějí zajímavé věci.

Laucian
Podle mého oblíbeného hrdiny mám nejradši temné elfy. Kdysi jsem měl rád normální elfy, ale ty každý zná. Na temných elfech je vždy co objevovat.

jaguar12
Nejraději mám elfy, protože jsou inteligentní a chytří a vynikají ve spoustě dalších věcí.

Silveralius
Těžká otázka. Ale poslední dobou jsem si oblíbil Trpaslíky. Je to ale spíše kvůli knížkám a filmu. Především humoru, s jakým jsou trpaslíci bráni :).

= Niniane =

3 komentáře:

  1. No, je pravda, že u mých postav převládají rasově lidé, elfové a půlelfové. Tak nějak se do nich asi umím líp vžít. Třeba takoví trpaslíci mě facinují a neméně to, jak je někteří dokáží úžasně zahrát, třeba Melker. Na trpaslíka bych si ale netroufla, mě by asi nešel ;)

    No a pak takové různé libůstky, jako upíři, vlkodlaci, démoni... to taky není k zahození ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že tady lidi velmi velmi rádi elfy či trpaslíky. Například já mám nejraději padlé anděly, jelikož zrovna o nich se moc nemluví a skoro nikde v jeskyních nejsou. Přitom jejich psychická stránka je od jiných tvorů dost odlišná, dříve pyšní andělští pávové a nyní sražení na zem, aby hubili zlo a činili dobro. Není to rozhodně obvyklá používaná rasa, protože v mnoha jeskyních pro ně snad ani není prostor, ale mohou být velmi interesantní, už jen ty možnosti u vymýšlení speciálních schopností a penalizací./// Ale jinak nejpoužívanější rasou je zrovna u mé osoby jednoduchý čověk, protože člověk jako rasa je nejvariabilnější. :) -Arathorn(mám google s trochu jiným jménem. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jednoznačně elf!!

    Muhehe haha cheche :) :) :)

    Melker

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)