neděle 22. prosince 2013

HRAJ LARP

Pilířem HRAJ LARP je festival komorních larpů.
HRAJ LARP pokračuje v uvádění jednoho komorního larpu týdně a po roce soustavné činnosti je prodloužený na neurčito. Organizátoř se snaží udržet cenu 100 Kč za hru. Hledají sponzory a nové členy do týmu. Tedy máte možnost se zapojit!


Slovy organizátorů:

Jsme pražská inicitativa hráčů a autorů larpů. Máme dva velké cíle: Přiblížit tuto originální zábavu co nejvíce lidem a podporovat pravidelné pořádání larpů v Praze.

O co nám jde:

Mít každý týden možnost zahrát si larp je cool. Dříve jsme museli jezdit na festivaly nebo na outdoorové larpy, které jsou omezené počasím. Dnes se můžeme věnovat svému koníčku pravidelně a celoročně.

Když to vezmu z pohledu autorů, tak velkou motivací dělat HRAJ LARP bylo, že nás už nebavilo překecávat kamarády, aby si přišli naši hru zahrát. Viděli jsme, že na festivalech se míst nedostává, ale při samostatném uvedení jsme nedokázali oslovit dostatek hráčů.

HRAJ LARP dnes funguje vlastně jako distribuční společnost. Spojuje hráče, kteří chtějí hrát s autory, kteří chtějí prezentovat své hry. Navíc autorům pomáháme s přípravou a sháněním prostor, což je vždycky asi největší oříšek (a položka v rozpočtu).

Navíc, tak nějak cítíme, že larpy jsou natolik super, že se o ně musíme podělit s ostatními. Bylo trochu trapný kamarádovi po půl hodině básnění o larpech říct, že další příležitost si nějaký zahrát, je za čtyři měsíce na Larpvíkendu. Na hrách HRAJ LARP nováčky moc rádi uvítáme kdykoliv.

Pokyny pro akce:

Kdy a kde se hry konají, se dozvíte na stránkách v sekci Kalendář, je-li na hru potřeba nějaký kostým a všechny další potřebné informace na detailu hry (kam se dostanete z Kalendáře).

Na většině larpů uváděných v rámci festivalu HRAJ LARP je přítomen fotograf. Přihlášením na hru souhlasíte s tím, že fotografie s vámi mohou být použity k propagačním účelům. Pokud si z jakéhokoliv důvodu nepřejete být foceni, dejte nám o tom prosím předem vědět na náš mail hraj@larp.cz. Individuálně se domluvíme, že vás fotograf nebude fotit nebo ho na hru vůbec nebudeme zvát.

Každou neděli ve 20.00 je spuštěno přihlašování na hry, které se budou konat v přespříštím týdnu. Vždy je tak přihlašování spuštěno více jak sedm dní.

Jestli nám fandíš:

Chtěli bychom poprosit všechny naše příznivce o pomoc. Hledáme stále nové lidi, kteří by nám s HRAJ LARP pomohli. A to spíše maratonce než sprintery, protože HRAJ LARP je běh na dlouhou trať. Hledáme lidi do první linie, aby si ta současná mohla trochu odpočinout. Chybí nám člověk, který by rozuměl marketingu a komunikaci, připravil s námi strategii a pak ji třeba i naplňoval. A kdyby se našel někdo, kdo by byl ochotný psát grantové žádosti, tak bych byl úplně nadšený. Jestli víš o prostorech, které by se daly na uvádění her použít, dej nám také vědět. Kdybys věděl rovnou o něčem co bychom mohli přebudovat do podoby našeho hlavního stanu, nenechávej si to pro sebe. Napiš nám na hraj@larp.cz.

Veškeré informace naleznete na stránkách: www.hrajlarp.cz nebo www.facebook.com/hrajlarp

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)