neděle 22. prosince 2013

Hobití hry

Akce nemá přímou souvislost se stejnojmenným filmem.
Jde o příjemně strávený víkend inspirovaný hobity a jejich pohodovým a domáckým životním stylem. V sobotu se pokusíme přesně napodobit hobití životní styl (17 jídel :-), čeká vás něco her, soutěží, povídání a odpočinek.
Kdy a kde? - 24. až 26. ledna 2014 v Brně v Centru volného času Bystrouška.

O co půjde? O příjemně strávený víkend inspirovaný hobity a jejich pohodovým a domáckým životním stylem. V sobotu se pokusíme přesně napodobit hobití životní styl (17 jídel :-), čeká vás něco her, soutěží, povídání a odpočinek.

Po celou dobu trvání akce je kostýmová povinnost – všichni účastníci by měli být oblečeni tak, aby svým vzhledem připomínali hobity (podle pana Tolkiena). Na chození bosky bude zateplen jeden sál, ve zbytku budovy se bude třeba (kvůli nedostatečné izolaci) pohybovat v přezůvkách (nachladili byste se).

Akce je určena nejen pro lidi, kteří jezdí na dřevárny, ale pro všechny, kterým učarovali hobiti a jejich způsob života. Akce je připravena pro 30 účastníků (přesně, pevný počet lidí je důležitý kvůli jídlu). Omlouváme se, ale krátkodobé návštěvy umožníme jen v neděli.

Začátek v pátek v 18:00 (po domluvě lze i dříve), konec v neděli v 15:00. Hlavní část programu bude probíhat po celou sobotu.

Co sebou: spacák, karimatku, deku/deky (na zateplení podlahy v modrém sále), přezůvky, jídlo pro sebe na pátek večer a na neděli, odpovídající část jídla na sobotu (viz níže), něco z čeho a čím budete jíst (bohužel nemáme 30 talířů ani příborů), hobití kostýmy, rodinné recepty, hudební nástroje, hezké pohádkové knížky, starší hry (viz níže), oblečení na řádění ve sněhu, neoholené nohy :o)

Cena: 150 Kč

Přihlášení: emailem na adresu: azrik@seznam.cz

Veškeré informace naleznete na stránkách akce: http://www.ucw.cz/~azrik/hobiti/index.html

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)