neděle 22. prosince 2013

Abarinská ANKETA

Asi jste očekávali vánoční téma i v anketě… takže tady ho máte! ;)

Pokud byste mohli některé ze svých postav dát nějaký vánoční dárek pod stromeček, co by to bylo? A proč?

Děkuji všem za „štědré“ odpovědi plné krásných dárků a ráda bych vám popřála hodně štědrosti, velkorysosti a lásky na celý rok 2014! ;)

Lord Matej IX.
Mé Paladince Ellaine v Povídkách Anneanských bych daroval zimní šaty. Momentálně má brnění i oblečení do civilu, ve kterém se dá chodit s trochou štěstí od jara do podzimu, ale v zimě by se musela zdržovat někde v teple, v chrámu nebo na nějakém zámku či hostinci. Se zimními šaty by mohla eventuelně cestovat nebo alespoň chodit po mestě déle než pár minut.

Bludička
Fúha, to je celkom ťažká otázka, lebo väčšina mojich postáv túži po nemateriálnych veciach... a mám rada skoro všetky svoje postavy narovnako, čiže si neviem vybrať iba jednu. Tak snáď nevadí, že napíšem viac :)

Tale, mladej líškodlačici, ktorá pochádza z jedného indiánskeho kmeňa, ktorý však bol vyvraždený, by som určite dala možnosť aspoň raz sa ešte stretnúť so svojou rodinou, ktorá jej veľmi chýba.

Luxanne, svetelnej magičke, ktorej ide len o to, aby všetci okolo nej boli šťastní, by som dala asi jedinú vec, po ktorej naozaj túži, ale nevie ju dosiahnuť - uznanie od jej rodičov, preukázanie, že sú naozaj radi, že je ich dcéra a že ju milujú.

Beatrice, upírke-nekromantke z klanu Giovanni, by som dala možnosť ako vrátiť dušu jej milého Antonia, ktorý ju sprevádza ako duch (wraith) do fyzického tela .

Nine, ruskej dievčine, ktorá s ostatnými prežíva post apokalypsu v moskovskom metre, by som dala to, po čom túžia aj ostatní takto prežívajúci - možnosť vrátiť sa na povrch a žiť svoj život ako sa patrí.

Mám aj iné postavy, ktoré mám veľmi rada, ale tieto sú rozhodne tie, ktoré najviac túžia po niečom a snažia sa k tomu nejakým spôsobom dopracovať (aj keď nie u každej je to dosiahnuteľné).

Harrieta
Dlouho jsem přemýšlela, kterou ze svých postav bych ráda obdarovala. Nakonec jsem vybrala Lucianu. Ona si to prostě zaslouží. Pod vánočním stromečkem by se v jejím balíčku, převázaným zlatou pentlí, ukrýval kouzelný mágovský plášť. Byl by oboustranný, z jedné strany sněhově bílý a z druhé černý jako noc. A v čem by byl kouzelný? To by zjistila jen ona. Luciana.

P.S. Všem hráčům na Abarinu přeju krásné prožití vánočních svátků pod rozzářeným hvězdnatým nebem a do dalšího roku hodně dobrých nápadů a nekonečnou fantazii. Harrieta

Lord Corvin
Pokud bych si měl vybrat jednu ze svých postav, která by měla pod stromečkem můj dárek, jednoznačně by to byla postava skřítka Sklíčka. A proč zrovna on?

V první řadě proto, že je to pořád ještě dítě. Další důvod je ten, že jako jediný pořád objevuje svět, stále hledá něco nového, je něčím překvapen. Prostě je to postavička (pravda, docela ukecaná), které dát vánoční dárek je prostě radost.

A jaký dárek by to byl? Rozhodně nějaký netradiční zážitek, třebas VVNO seskok padákem. Věřím, že taková věc by jej nadchla.

(pro neználky: VVNO znamená velká výška nízké otevření. Ve 4000m výsadek, pak 5 minut volného pádu, a zbytek jízdy klidné klesání s otevřeným padákem)

Canis Lupus Albus
Tak zo súčasných postáv by to bol Sargon, z jaskyne Albion, zemně dobrodružství. No a dostal by cca tisícovku jazdcov, nakoľko v jaskyni vedie vojnu proti Kamelotu. A zlo predsa MUSÍ zvíťaziť :D

Marín
Asi bych zabalila do balíčku apartní kožich pro Morrigan. Lítá po světě poskrovnu oblečená, což je sice poutavé, ale návrháři z BioWare by měli občas přemýšlet i nad tím, že postavy posílají do zimních krajin a nám se v DA zima kvapem blíží. :) Takže je mi zima, kdykoliv se na tu polonahou krásku podívám. A to za ni mám hrát. Brzy ze mě nikdo nic jiného než drkotání nedostane. 

A co vy ostatní?

= Niniane =

4 komentáře:

  1. Mám ráda všechny své postavy, jinak bych za ně nehrála, ale když jsem si přečetla tuhle otázku, hned mi na mysli vytanul Aniki, vrah z cechu Antivánských Vran, v současné době Šedý strážce.

    A stejně jako Bludička bych pro něj měla nemateriální dárek. Buď velkou lásku, aby byl konečně šťatsný (pořádného chlapa ;) - kdo zná hru Dragon Age, tak chápe) anebo setkání s jeho synem, kterému ač už je kolem šesti let, tak ho nejen že ještě neviděl, ale donedávna vlastně ani nevěděl, že je na světě. (No, ona je to vlastně dcera, ale to on neví.)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm, asi bych si přál vánoční dárek pro hobita Kryšpína. A to takový, že by nikdy nepotkal ty mladé hobity (z Hobití odysey), kteří jeho skvělé plány značně zkomplikovali. Banda jedna…

    Morr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, ještě že to Mimi neví, to by se jí opravdu dotklo a byla by smutná...
      No jo, Kryšpín netuší, jak může být užitečná ;)

      Vymazat
  3. Měla bych začít asi Píťou (Petronel Sytorád), kterému by bohatě stačila nějaká chutná a pestrá štědrovečerní večeře. Konec konců, je to hobit! ;)

    Nyskel, která je už v tomto čísle zmíněná, bych popřála chvíli klidu a "time out", aby stihla vydýchat události posledního dne.

    No a nakonec Bártíkovi (Bartoloměj Salvátor, lovec čarodějů) bych chtěla popřát sladké sny, protože už přes rok v jeskyni jen spí... :D (Což mu až nechutně závidím! :D)

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)