sobota 30. listopadu 2013

Výcvik šermu

Víkend věnovaný intenzivnímu výcviku šermu dřevěnými zbraněmi. Akce je určená pro lidi, kteří nemají čas na pravidelné tréninky a pro lidi z menších měst a vesnic, kteří nemají s kým cvičit. Akce je vhodná spíše pro méně a středně zkušené šermíře. Šermovat se bude jak venku, tak v sále. Víkend bude poměrně dost fyzicky náročný. V pauzách a po večerech se můžeme poradit o tvorbě zbraní, kostýmů a vybavení či jinými věcmi okolo dřeváren.

Kdy: o víkendu 10. - 12. ledna 2014
Kde: v Centru volného času Bystrouška v Brně (http://www.ddmhelceletova.cz/bystrouska/)

Cena akce je 400 korun, pokud se přihlásí alespoň 15 účastníků, bude cena snížena na 300 korun, v ceně je program, ubytování, pitný režim, sobotní a nedělní oběd a sobotní večeře (vše teplá jídla).

Jak se přihlásit: emailem na adresu azrik@seznam.cz

Bojovat budete podle aktualizovaných pravidel FAS (http://www.ucw.cz/~azrik/Palmir/pr/aFAS.rtf), ale určitě hojně vyzkoušíte i dlouhé zásahové plochy (ASF) a jiné systémy. Akci povede Pavel "Azrik" Plíšek, pedagog Centra volného času, s šestnáctiletou praxí s tímto typem šermu a rozsáhlými zkušenostmi s jeho výukou. Před akcí je nutné důkladně si pročíst pravidla šermu (odkaz je uveden výše) a snažit se jim porozumět.

Veškeré informace získáte na stránkách akce: http://www.ucw.cz/~azrik/serm.htm


Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)