neděle 23. prosince 2012

Vtipy vánoční

„Milý Ježíšku, letos bych si na Vánoce přála tučné konto a štíhlou postavu.
A ne abys to popletl jako loni!“

Říká malý Dežo Pepíčkovi:
„Heč, já vím, co dostanu pod stromeček!“
„A co?“ ptá se Pepíček.
„Tvoje kolo!“

Anička se modlí před Vánocemi a na konci modlitby zakřičí.
„Ježíšku, dones mi kolo!“
„Ježíšek není hluchý.“ domlouvá jí sestra.
„Ale babička ano!“

„Počkej, nechoď sem!” křičí na manželku z ložnice pan Hanák. „Já ti ještě musím zabalit ty náušnice...!”

Pes pod vánočním stromečkem: „Teda, páníček se na Vánoce vytáhl! Který pes se může pochlubit, že mu na záchod zavedli elektrické osvětlení!”

„Mami, můžu mít na Vánoce psa?” „Na to zapomeň! Budeš mít kapra jako ostatní.”

„Naše dcera se právě stala dospělou!” oznamuje otec před Vánocemi mámě. „Proboha, jak se to stalo?” „Otevřela šatník a vyhlásila, že si nemá na Silvestra co obléct!”

Zlobí se paní Novotná na běžeckém okruhu v Linci: „Ta linecká kolečka jsem si představovala trochu jinak!”

Byla takhle jednou perfektní ženská, co potkala perfektního chlapa. Po perfektním randění měli perfektní svatbu a perfektní líbánky. Jejich celý život byl perfektní. Jednou takhle o Vánocích, všechno pod sněhem, který se valil z mraků v hustých chuchvalcích, jeli tihle perfektní manželé autem domů, když vidí, jak na ně v chumelenici někdo u krajnice mává. Protože to byli perfektní lidi, samozřejmě zastavili a on tam stojí Ježíšek, plný pytel dárků. Tak ho naložili. Když je poprosil, rádi mu vyhověli, že mu pomůžou rozvést dárky. Tak tak jezdí po kraji od domu k domu, až na jedné cestě dostali smyk a napálili to do stromu. Přežil to jen jeden z nich. Kdo? No samozřejmě perfektní žena, protože perfektní chlap a Ježíšek přece neexistují. A jak to vidí chlap? No, když perfektní chlap a Ježíšek neexistují, tak musela řídit perfektní žena, což vysvětluje tu autonehodu.

Dvě blondýny se rozhodnou, že vyrazí do lesa pro vánoční stromeček. Bloudí po lese, hodinu, dvě, tři... Pak se ozve: „Ivano, máš něco?” „Ne, vůbec nic. A ty?” „Já taky ne. Tak co kdybychom vzaly nějaký bez ozdob?”

„Miláčku, co dáme mojí mamince k Vánocům? Vloni jsme jí koupili křeslo, co by se k tomu hodilo?” „Co tak elektrický proud?”

Cikánka závistivě pozoruje sousedovu novou Fabii a povzdechne si: „Kdyby mi dal Ježíšek pod stromeček taky takové auto!” Zaslechne to Dežo: „Tak dobře, když si to přeješ. Ale budeme ho muset parkovat u jiného baráku, aby to soused nepoznal.”

Na Vánoce křičí malý Filípek přes celý byt na maminku u sporáku: „Mamí, mamí, stromeček hoří!” „Říká se, svítí, a ne hoří,” poučí ho matka. Chlapeček za chvíli zase začne křičet: „Mamí, mamí, záclony už také svítí!”

= Janika =

3 komentáře:

  1. Nejvíc mě pobavily ty dvě blondýny v lese. Ovšem nejblíže k realitě mých všechní dní má ten první (s prohozením tučného konta a štíhlé postavy) a ten poslední... Říká se svítí, ne hoří!... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je pecka!
    Já ty fóry nějak zazdil a čučím na ně až teď. Asi se dorvu, to sou pecky, to je paráda...

    "Na to zapomeň! Budeš mít kapra jako ostatní!" Muheheh...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Parádní, vzhledem k našemu Míšovi mě dostal hlavně ten psí. I když blondýny jsou také dobré. Tak nějak si je dokážu představit, jak ťapkají v podpatkách po lese, na krku svůdné boa:)))

      Vymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)