neděle 23. prosince 2012

Tolkiencon 2013

Již 11. ročník TolkienConu, setkání fanoušků a oslava díla J. R. R. Tolkiena, se odehraje 18. až 20. ledna 2013 jako obvykle v pražské ZŠ Grafická.

Program bude již tradiční, krom přednášek a seminářů s důrazem na tance, zpěvy a hudbu, vystoupení více či méně podobná divadlu... prostě kulturní zážitky. Snad i tentokrát půjde o příjemný víkend strávený ve společnosti starých známých i nových tváří, lidí (skřetů, elfů, hobitů... otevřeno všem!) naladěných na podobnou vlnu. TolkienCon se tentokrát odehraje jen pár týdnů po premiéře prvního dílu filmového zpracování Hobita, které jistě bude důležitým tématem debat. Přijďte!

Veškeré další informace a registrační formulář najdete na: http://www.tolkiencon.cz

TolkienCon na Facebooku: https://www.facebook.com/tolkiencon

Kdy: 18. - 20. ledna 2013 od 16:30 (registrace otevřena)

Kde: ZŠ Grafická 1060/13, 150 00 Praha 5 - Smíchov („tradiční“ místo, ke změně by dojít nemělo)

O co jde: setkání přátel díla JRRT; na programu jsou přednášky a semináře na všemožná témata (seznam bude průběžně doplněn na tuto stránku) z oboru. Více než cokoliv jiného jde o setkání s přáteli a lidmi naladěnými na stejnou vlnu.

Ubytování: zajištěny budou dostatečně velké vytápěné prostory; nutný vlastní spacák a karimatka.

Stravování: Con se odehrává v blízkosti centra Anděl, takže o všemožné restaurace a obchody není v docházkové vzdálenosti (či kousek tramvají) ani o víkendu nouze. K dispozici bude i bar s občerstvením (čaj, káva, oplatky, toasty a možná i něco hutnější k snědku).

Jak se přihlásit: vyplněním a odesláním formuláře níže. Přihlášku bude nutné odeslat do 15. ledna.

Co si vzít sebou: Pokud chcete pomoci urychlit odbavení všech účastníků, prosím napište si na lísteček váš variabilní symbol, jméno a e-mailovou adresu, kterou předložíte u prezence. Vezměte si také přezůvky! Pokud budete v budově přespávat, nezapomeňte na spacák a karimatku.

Co si sebou nebrat: Není vhodné přivést si domácí mazlíčky v podobě psů, koček, olifantů a jiných typických zvířat. Vzhledem k tomu, že účastníci postupně stárnou a rozmnožují se, jsou povoleny děti všeho věku, pokud budou pod stálým dohledem jednoho z rodičů či určené zodpovědné osoby. Plánuje se speciální koutek pro rodiče s dětmi.

Pozor: v celé budově bude zakázáno kouřit a požívat alkoholické nápoje. Zakouřit si můžete jít ven a napít se do hospody. Očividně podnapilým a nedůstojně se chovajícím lidem bude do budovy vstup zakázán - bez nároku na vrácení vstupného. Je povoleno přivést si ke kostýmu např. meč, ale šermířské exhibice bude možné provádět pouze mimo budovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)