pátek 30. listopadu 2012

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Malevil – anketa mezi hráči

I tentokrát jsem hráčům jeskyně Malevil položila otázku:
Četl(a) jsi knihu Roberta Merleho Malevil?
Jaký je tvůj vztah k postkatastrofickým nebo postapo knihám, filmům, hrám, teoriím?


Serath
Nečetl....

Mám tohle téma celkem rád… Záleží samozřejmě na pojetí, ale je to velký prostor, kam se vejde všechno možné... Takže každý si na tom najde něco co se mu líbí....

Caney
Nečetla, ale vím o čem je. A můj vztah... zajímavý způsob, jak dostat postavy do světa, v kterém neví, na čem jsou. Četla jsem kupříkladu hodně zajímavou povídku od Žambocha: Zabij bližního svého. Rozhodně super byl den Trifidů... no prostě záleží jak se to pojme, ale to je asi jako u každého filmu, knihy a spol :)

Lišák
Ano, Malevil jsem četl a docela dost se mi líbil.

Co se týče katastrofických či postkatastrofických knih či filmů… obecně je spíš moc nemusím.
Ale ono to zdaleka není jen o tématu. Jsou dobré knihy, pak ty průměrné… no a pak ty ostatní. Někde jsem dokonce slyšel, že 90% čehokoli je prý odpad. No, takhle kritický bych nebyl. Ale zase… něco na tom tvrzení možná bude. Opravdu dobrých věcí není zase tak moc. A celkem ani nezáleží na žánru.
Malevil je dobrá kniha. :-)

Canis lupus albus
Ahoj.
Nuž, knihu Malevil som nikdy nečítal. Nie že by som nechcel, prosto sa mi nikdy nedostala do rúk. Každopádne teraz mám aspoň nápad čo budem čítať najbližšie:)

K postapo knihám, hrám a všetkému ostatnému mám veľmi kladný vzťah. Avšak prírodné katastrofy ma až tak neberú. Skôr mám radšej vojnové konflikty tak povediac globálneho rozsahu končiace veľkým BOOM! :D
To je moja šálka kávy.
Každopádne nezavrhujem ani veci ako The road, kde je na vec pozerané z psychologického hľadiska.

pavlina2
Ahoj

bohužel / bohudík četl :-)

Tyto knihy/filmy opravdu nemusím a v mé knihovničce mám ukrutně málo těchto knih.... A o teoriích si spolu popovídáme 22. prosince ráno ;-)

MaD
Nazdar.

Aby som v strucnosti odpovedal:

Knihu som necital

Postapokalypticku / poskatastroficku tematiku mam celkom rad, samozrejme preferujem, ak si autor diela da trochu namahu s vypracovanim prostredia a nejedna sa len o prvoplanovy pad meteoritu;-)

Zial, na podrobnejsie rozpisovanie nejak nemam cas, este musim dnes doklepat aspon par stran seminarky;-)

Janika

Tak já jsem knihu četla, i když je to už hodně dávno a pamatuji si, že se mi hodně líbila. No, možná právě ona může za to, že mám postkatastrofické knihy a filmy hodně ráda, i když, jak už tady zaznělo, ne všechno se dá číst a ne na všechno se dá dívat ;)

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)