pondělí 29. října 2012

Střepiny

Máte rádi postapo larpy? Tak to jsou Střepiny to pravé pro vás.

Střepiny je larp z prostředí postapokalyptické scifi pro 40. hráčů, žánrově se jedná o tragédii. Proběhne v několika víkendových bězích na konci roku 2012 a v zimě 2013 v upraveném prostředí krytu civilní ochrany z 50. let na okraji centra Prahy.

Jde o politicko-dramatickou hru ve scifi prostředí, jaké jste nejspíše zatím v žádném jiném českém larpu nezažili. Za své těžce vydělané peníze toho dostanete opravdu hodně, od silikonových masek, přes kostýmy, počítačové projekce, herní databázi, robota, až po tragický a temný příběh hroutící se galaktické civilizace.

Hra je stavěna jako dramatická a politická, přitom ale není možné ji vyhrát. Jedná se o tragédii, tak nepočítejte s tím, že vaše postava má šanci přežít nebo vyřešit svůj problém. Daleko spíše se objeví větší, nečekané problémy, které hru strhnou jiným směrem. Pokud má vaše postava temné tajemství, je vaším úkolem je prozradit, nikoli si je uchovat až do konce hry.

Cílem Střepin je vytvořit atmoséfu zániku a bezútěšnosti, a to v co nejautentičtějších kulisách zhroucené hi-tech civilizace.

První iterace (běh) se odehraje 30.11.-2.12. v protiatomovém krytu civilní ochrany v Kladenské ulici v Praze. Druhá iterace pak 4.- 6.1. 2013, třetí 25.-27.1. 2013.
Co budu potřebovat?

Ke hře nepotřebujete nic, snad jen vícero tenčích vrstev oblečení - budeme hrát v krytu bez vytápění, tak aby vám nebylo zima. Kostým bude vždy překrývat oblečení od krku po kotníky. Jídlo a pití během hry zajišťují organizátoři.
Jak bude hra probíhat?

V pátek odpoledne se sejdeme, abychom s vámi prošli workshopy ohledně upevnění reálií herního světa, fungování hry, herních mechanik a dalších detailů. V sobotu v 10:00 začne samotná hra, která potrvá do 20:00. Na jejím začátku proběhne několik vámi hraných scén s daným scénářem, které pomohou nastavit vztahy a atmosféru světa. Hra samotná trvá 8 hodin.
Ubytování

Přespolní mohou přespat přímo na místě hry, potřebují ale karimatku a spacák. Doporčujeme ale spíše ubytovat se u kamarádů v Praze.
Kolik to bude stát a co za to dostanu?

Účastnický poplatek za hru je 1500,- při platbě do konce října jen 1000,- bez ohledu na to, na který běh se hlásíte. Za své peníze dostanete zatím nejvýpravnější sci-fi larp v ČR a možná i na světě. Schválně se podívejte do části výprava.
Pro larpové fajnšmekry

8 věcí, které potřebuje zkušený hráč larpu vědět před tím, než se rozhodne hry účastnit naleznete zde.

Veškeré informace naleznete na stránkách larpu http://strepiny.larp.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)