čtvrtek 28. června 2012

(S)mrštná rekapitulace

Smršť útočí nepředvídatelně a nahodile. Za oběť jí padli už zlatí adminové i nepolíbení nováčci. Kdo ví, koho si vybere za svou další oběť… I když jde o nezkrotný, nespoutaný živel, nyní máte jedinečnou možnost pokusit se ovlivnit adresáta nezapomenutelných 15ti vteřin abarinské slávy. Tak lákavá nabídka se neodmítá…

Ať se zeptám na Abarinu kohokoli kdo čte NAMRO, zazní mezi jeho nejoblíbenějšími rubrikami právě Smršť otázek pro zvídavé abariňáky. Není divu. Jak jinak proniknout pod povrch mnohdy anonymních přezdívek a zjistit nějaké ty pikantnosti?!

Ale jak a kdy to všechno vlastně začalo? Tato rubrika vznikla díky Mroghotovi a její první číslo vyšlo už 18.4.2008. To už je ale doba, co? Prvním dotazovaným byla naše milá adminka Aldiana a ta má také prsty v tom, že se Morghot vůbec pustil do představování zasloužilých harcovníků i úplných nováčků našeho webu. Celé to vzniklo z hecu. Ale myslím, že to byl skvělý počin a my, tazatelé následovníci, jsme rádi, že se Morghot od Aldiany vyhecovat nechal!

Původně měla Smršť podobu článku přímo na Abarinu. Tam také můžete v sekci „Jiné“ najít starší čísla. Když ale vzniklo NAMRO v dnešní podobě, byla přemístěna také Smršť a stala se jeho nedílnou součástí, čímž bezesporu zvýšila popularitu celého nepravidelného měsíčníku.

A kolik že človíčků už bylo „prosmršťováno“? Starší (článková) smršť vyšla celkem 12x a v její novodobé historii v rámci NAMRA jsme vyzpovídali dalších 17 dušiček. V příštím čísle tedy padne už jubilejní 30. oběť a to je myslím slušné číslo. Ale KDO JÍ BUDE?

Smršť útočí nečekaně a překvapivě, ale chceme dát prostor i vašim tipům. Možná přijdou na řadu už brzy! Pro jistotu jsme pro vás připravili rekapitulaci obětí, aby se nám jména neopakovala.


Tak co, chybí vám tam nějaké zajímavé jméno? Koho byste chtěli protáhnout naším decentním abarinským bulvárem a dopřát mu jeho 15 vteřin slávy? O kom byste si chtěli přečíst v některé z dalších smrští?

Své tipy můžete psát sem pod článek, do NAMRO fóra na Abarinu nebo do abarinské pošty kterémukoli z redaktorů. Budeme se těšit. A nezapomeňte: Může dojít i na vás! *muhehe*

= Niniane =

1 komentář:

  1. Napadá mě hned několik jmen....Lišák, Niniane, Morr, Stařec, Serath, Mirelaridon, Peepa, Tommy Unreal, Thomas Lipi, Arvalar, Scur...Jé, těch by se našlo:)

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)