úterý 28. února 2012

Pozvánka na SteamUp festival vol. III

Představte si svět jako z knih Julese Vernea nebo filmů Karla Zemana, prošpikovaný dobrodružstvím, romantikou a průmyslovou revolucí, která chrlí jeden bláznivější vynález za druhým. Představte si, že můžete prožít jednu noc v právě takovém světě!

SteamUp festival je párty, která jako by vypadla z viktoriánských dob. Na dvou stages vám ukážeme, co je to steampunk. Styl, který se ve světě těší neobyčejnému zájmu, je v naší zemi stále tak říkajíc v plenkách. Jak vypadá opravdové retro – futurismus, můžete zažít právě s námi! Čeká na vás bohatý program, hudba a spousta zábavy.

Klub HooDoo bude pro všechny návštěvníky otevřen už od 19:00 hod. Po krátkém warm-upu vystoupí jedna z hvězd večera – živě zahraje kapela Magnetik s Moimirem Papalescu. Pro festival připravují speciální steampunk session. Dále pak uvidíte exkluzivní vystoupení krásných dívek z pražské burlesky, únik ze smrtící pasti nebo kabaretní tanec. A pokud vás zajímá, jak vypadá taková typická steampunková móda, těšte se na fashion show značky Draculaclothing.

Po celou dobu bude druhá stage osídlena steampunkovo-viktoriánským marketem. Několik desítek prodávajících zde předvede dobové a žánrové šperky, doplňky a módní kreace. K dostání budou výrobky z kůže, kabelky, nákrčníky, vše přesně sladěné s celou akcí.

Tančit budeme až do rána, bar bude otevřen, v místě je šatna. Dresscode není povinný, ale vřele ho doporučujeme, bez něj si užijete jen poloviční legraci. Těšíme se na vás!

Předprodej bude zahájen v sítích Ticketstream a Ticketpro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)