úterý 28. února 2012

Je čas probudit se ze zimního spánku

Nedávno se v abarinských článcích objevila výzva: Lidé, pište! Současně byla redakce NAMRA požádána, aby také přispěla svou trochou do mlýna a pokusila se rozhýbat stojaté abarinské vody. Rádi jsme se toho chopili a ostatně to nebude poprvé, co se snažíme vyburcovat vás, naše čtenáře, k trochu větší aktivitě.

Takže, sníh na horách pomalu taje, vítr sebou přináší vůni jara, zvířátka se probouzí ze zimního spánku – a tak by nebylo od věci probudit se také. Na Abarinu je spousta lidí, kteřá se kromě hraní a vedení jeskyní snaží pro ostatní udělat i něco navíc. Vymýšlí soutěže, přispívají do NAMRA, píšou články, povídky, básničky. Že posledně jmenovaného jste až do výše uvedené výzvy na Abarinu poslední dobou moc neviděli?
A čí je to vina? Zase jen naše. Pokud totiž už někdo našel odvahu uveřejnit své dílko, většinou se dočkal jen sporadických reakcí. A to opravdu odradí. Každý, kdo vyjde takto se svou kůží na trh, si rád přečte, co na jeho tvorbu říkají ostatní. Vždyť právě pro ně ji píše a uveřejňuje. Chce si od ostatních přečíst, co se jim líbí, chce poradit, kde a v čem se má zlepšit – a hlavně chce vědět, že si nedal tu práci nadarmo.

Nyní se situace začala lepšit. Nebojte se tedy psát a uveřejňovat svá díla. A vy, kteří si na to sami netroufáte, zkuste si přečíst to, co pro vás napíší druzí a do komentářů jim k jejich dílku něco napsat. Třeba jen krátce. Jen aby věděli, že ve vás jejich snaha něco zanechala, že na vás zapůsobila, ať tak či onak. Zkuste jen prostě ohodnotit snahu a odvahu druhých.
Vždyť Abarin opravdu není jen o hraní.

Za redakci NAMRO
= Janika =

2 komentáře:

  1. Ámen !!

    Teď už jen aby si to ostatní vzali k srdci a napsali alespoň "...jo, pěkné počtení, rád jsem nahlédl ..." nebo "...super nápad, bezva inspirace ..." či "...nu, zase nic moc světoborného to nebylo, ale snaha se cení ...", nebo tak něco. Aby byla pro snaživce nějaká odezva ...

    OdpovědětVymazat
  2. Parádny článok, ktorý dúfam rozhýbe abariňákov k činom, nie len na samotnom abarine ale aj tu v NAMRO. Predsa tu odvádzate kus kvalitnej roboty.

    Nedávno vyšla v abarinských článkoch druhá výzva, ktorá nabáda hráčov na hranie. Ja dúfam že aj tá prinesie svoje ovocie.

    Canis lupus albus.

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)