pondělí 30. ledna 2012

Batman Live

Warner Bros. Consumer Products (WBCP), DC Entertainment a Nick Grace of Water Lane Productions Ltd (WLP) a Live Nation Česká republika oznamují uvedení jedinečné akční show BATMAN LIVE, která se všem fanouškům komiksového hrdiny představí 17. - 19. 2. 2012 v pražské O2 areně.

Pátek 17. února v 19.00 hod. / sobota 18. února v 15.00 hod. / sobota 18. února v 19.00 hod. / neděle 19. února v 11.00 hodin / neděle 19. února v 15.00 hod.

BATMAN Live je vizuálně ohromující produkce se zbrusu novým originálním příběhem. V živém vystoupení se představí Batman, jeho protějšek Robin, věrný a vytrvalý Butler Alfred a mnoho dalších oblíbených postav jako Joker, Riddler, Catwoman a Penguin. Příběh se bude odehrávat v prostředích, které známe z příběhů DC Comics, včetně Gotham City, Wayne Manor, Batcave a Arkham Asylum.

Batman Live Trailer:
www.youtube.com/watch?v=fNuraB_Ri34

BATMAN LIVE je věrnou adaptací známého komiksu, ve kterém se Batmanův pomocník Robin vydává do boje za spravedlnost. Touha po spravedlnosti nakonec Robina přivede k následování příkladu jeho oblíbeného hrdiny, tajemného strážce spravedlnosti známého jako Batman. To ale víc než znepokojí Robinova ochránce, milionáře Bruce Wayna, který je ve skutečnosti Batmanem. Tento dynamický příběh se rozvíjí jako neustávající vzrušující honička napříč Gotham City, v jejímž průběhu se Bruce Wayne a Dick Grayson proměňují v legendární bojovníky se zločinem Batmana a Robina a unášejí publikum s sebou od samého vrcholku Halyho cirkusu do temných hlubin Arkhamova blázince, od jiskřivých výšin Tučňákova nočního klubu The Iceberg Lounge až do podzemních tajů, jež je očekávají v Batmanově jeskyni (Batcave). Významnou roli v této honičce hraje zcela nový revoluční Batmobil, navržený specielně a výlučně pro představení BATMAN LIVE.

BATMAN LIVE je oslňující ukázkou vyprávěčského a jevištního umění, přinášející příběh, který je svou podstatou věčný. Bruce Wayne a Dick Grayson, kteří oba osiřeli v raném věku, se musí – s pomocí policejního komisaře Jamese Gordona a Bruceova věrného komorníka Alfreda Pennyworthe - naučit překonávat vlastní strach a nahradit si vlastní rodinu, jestliže chtějí přežít spojené útoky celé hordy Batmanových protivníků, mezi něž patří Joker, Tučňák, Kočičí žena, Hádankář, Dvě tváře, Harley Quinn a Poison Ivy.

BATMAN LIVE nabízí unikátní a inovativní divadelní zážitek, v němž kombinuje akrobatická vystoupení, odvážné drama, scénické iluze a mimořádný design, jejichž prostřednictvím uvádí na jeviště dobrodružství Batmana a Robina poprvé v jejich historii v živé podobě. Scénář show BATMAN LIVE byl napsán Allanem Heinbergem, základní příběh Stanem Berkowitzem & Alanem Burnettem, a Allanem Heinbergem. Akrobaté zdánlivě visící v čirém vzduchu, bojující příslušníci obou stran a ohromující scenérie – to vše je součástí zážitku BATMAN LIVE. Nebude chybět ani fascinující Batmobil. Tento aerodynamický, skvěle tvarovaný a zcela nový Batmobile byl pro tuto show specielně navržen legendárním designérem závodních aut profesorem Gordonem Murrayem, který je známý svými návrhy závodních aut pro nejúspěšnější světové týmy Formule 1, stejně jako známých McLaren F1 silničních vozů.

BATMAN LIVE je živá, akční podívaná představující oblíbené superhrdiny v dosud nevídaném rozměru, současně lidsky dojemná a inspirující, i ohromující a mimořádná. Robert Porkert, ředitel společnosti Live Nation Česká republika uvedl: „Jsem nadšený, že tato úžasná show návštíví Prahu. BATMAN LIVE přináší nevšední zážitek a jsem rád, že domácí publikum dostane šanci seznámit se s věrnou adaptací známého komiksu v představení, které přináší vysoký kalibr akčních výkonů pro masy“. „Batman je jednou z nejznámějších a rozeznatelných značek na světě,“ řekl Brad Globe, prezident společnosti Warner Bros Consumer Products. „Vůbec poprvé, přinášíme svět Batmana v živé show a fanouškům všech věkových kategorií jí představíme ve velkých arénách. Publikum bude vnímat Batmanův svět v nadživotní velikosti prostřednictvím této živé jevištní show, která zaujme fanoušky a uchvátí obecenstvo každého věku”.

Oficiální stránky představení: www.batmanlive.com/international
Vstupenky: www.livenation.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)